Δημοσίευμα-σοκ της Αριστερής Liberation…τελειώνει τον Τσίπρα!

Must Read

Δημοσίευμα σοκ για τον Αλέξη Τσίπρα από την παραδοσιακή ΑΡΙΣΤΕΡΗ εφημερίδα Liberation!

Ούτε λίγο ούτε πολύ στο εκτενές της ρεπορτάζ θεωρεί τον Έλληνα πρωθυπουργό τελειωμένο, χαρακτηρίζει στον τίτλο της, τις αυριανές κάλπες ως «Εκλογές με γεύση στάχτης», θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ «παρένθεση» και καρφώνει τον Τσίπρα για το Μάτι, την λιτότητα αλλά και για τις διακοπές του στο κότερο της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Με αποδεικτικό τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού από τον τόπο της τραγωδίας στο Μάτι να χαιρετά τους πυροσβέστες  η εφημερίδα αναδεικνύει την αγανάκτηση των Ελλήνων για τους 102 ανθρώπους που πέθαναν και τις περιουσίες που χάθηκαν στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου:

«Οι άνθρωποι δεν έχουν ξεχάσει την τραγωδία που αποκρυσταλλώνεται ως συσσωρευμένη απογοήτευση γύρω από τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Απογοήτευση που αναμένεται να εκφραστεί στις εκλογές της Κυριακής  κλείνοντας την παρένθεση ΣΥΡΙΖΑ, του πρώτου αριστερού κόμματος που βρέθηκε στην εξουσία», σχολιάζει το δημοσίευμα.

Και το ρεπορτάζ συνεχίζει επικεντρώνοντας στα λάθη και τις υποσχέσεις που έδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός στους ήδη οικονομικά καταρρακωμένους Έλληνες:

«Την Κυριακή, οι Έλληνες προσέρχονται στις κάλπες για να ψηφίσουν. Πολλοί μονο και μόνο για να απορρίψουν και να τιμωρήσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έκανε κάκιστη διαχείριση της καταστροφής. Αναγνωρίζοντας την έκταση της τραγωδίας πολύ αργά, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των θανάτων. Χωρίς να λάβει υπόψη του τις πραγματικές διαστάσεις της τραγωδίας, δεν έλαβε τις σωστές αποφάσεις που θα επέτρεπαν στους πυροσβέστες και την αστυνομία να ενεργήσουν πιο γρήγορα. Και, πολλαπλασιάζοντας τις ψευδείς υποσχέσεις για την ανασυγκρότηση, την αποζημίωση των θυμάτων ή ακόμα και τη βοήθεια «Σε αυτές τις εκλογές,  ο νυν πρωθυπουργός είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χάσει και επίσης θα τελειώσει μια εποχή: Τον Ιανουάριο του 2015, εξελέγη ο ΣΥΡΙΖΑ, το αριστερό κόμμα με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα…  Οι Έλληνες, που καταστράφηκαν από την πενταετή λιτότητα, τον υποστήριξαν με ενθουσιασμό. Τέσσερα χρόνια αργότερα, όπως οι στάχτες που καλύπτουν το Μάτι, οι υποσχέσεις του για μια ριζική αλλαγή αναδύονται σαν καπνός. Η λιτότητα, όχι μόνο δεν τερματίστηκε, αλλά διπλασιάστηκε. Αυτή η αρχική προδοσία δεν θα συγχωρηθεί ποτέ», τονίζει ο συντάκτης του άρθρου.

Η εφημερίδα δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός με τις διακοπές του πρωθυπουργού στο σκάφος της κυρίας Παναγοπούλου λίγες μέρες μετά την τραγωδία λέγοντας ότι θα έχουν καταστροφικό αλλά και συμβολικό αποτέλεσμα:

«Ο αριστερός πρωθυπουργός, ο μόνος που έχει εκλεγεί στην Ελλάδα, χαλάρωνε με τους πλούσιους φίλους του όταν η μεσαία τάξη αποδεκατιζόταν στο Μάτι θρηνώντας ανθρώπινες ζωές». 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This