Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Άδωνις Γεωργιάδης: «Κάποιοι έχουν κόμπλεξ με την Εκκλησία, αλλά εγώ εμπιστεύομαι την κρίση της» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Εκτός κυβερνητικής γραμμής δείχνει να είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιας που συντάσσεστε ξεκάθαρα με την «γραμμή» της Ιεράς Συνόδου και επιμένει να μην βλέπει «κανένα πρόβλημα» με τον κορωνοϊό, θεωρώντας ασφαλές το να προσέρχονται οι πιστοί στις εκκλησίες και να μεταλαμβάνουν.

Δείτε επίσης: Παρέμβαση Εισαγγελέα σε όσους δεν πειθαρχήσουν με τα μέτρα! Σε λίγες ώρες το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Την ώρα μάλιστα που τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας, κλείνουν σχολεία, φροντιστήρια, θέατρα, ακυρώνουν παρελάσεις… και ήδη αδειάζει το ΜΕΤΡΟ και ΜΜΜ. Επιπλέον, ακόμη και κύκλοι της εκκλησίας αποτρέπουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες από το να προσέρχονται στις εκκλησίες.

Ο κύριος Γεωργιάδης όμως, δείχνει να αδιαφορεί για όλες τις παραπάνω ανακοινώσεις και «απαγορεύσεις»… και παραμένει προσηλωμένος στον αγώνα -μέσω τηλεοπτικών παραθύρων- για να μην χάσει τους πιστούς ψηφοφόρους τους. Δυστυχώς, χωρίς ενσυναίσθηση και ανεύθυνα απέναντι στον ελληνικό λαό… που ετοιμάζεται να περάσει κι άλλες δύσκολες δοκιμασίες!

Τα συμπεράσματα, δικά σας: 

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ