ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΤέμπη: Άδωνις επανεμφανιζόμενος κινδυνολογεί - Μαρινάκης ψευδόμενος δείχνει την Δικαιοσύνη

Τέμπη: Άδωνις επανεμφανιζόμενος κινδυνολογεί – Μαρινάκης ψευδόμενος δείχνει την Δικαιοσύνη

Κυβερνητικές κορόνες

Πολύ έμεινε εκτός τηλεοπτικών παραθύρων ο Άδωνις Γεωργιάδης και παρουσίασε… σύνδρομο στέρησης. Στην επανεμφάνισή του στον ΣΚΑΪ ξεσπάθωσε επ’ αφορμή του πορίσματος Καρώνη για το πολύνεκρο έγκλημα στα Τέμπη.

«Δεν πρέπει να αφήσουμε την τραγωδία να γίνει αιτία καταστροφής της χώρας» αναφώνησε ο υπουργός Υγείας σε ένα ρεσιτάλ κινδυνολογίας, αμετροέπειας και αναισθησίας.

«Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτόν τον φοβερό πόνο, αυτήν την τραγωδία να γίνει η αιτία καταστροφής της χώρας. Και προς τους γονείς με σεβασμό λέω το εξής. Το να επικρατήσει ένα ψέμα δεν θα κάνει την ζωή τους καλύτερη».

Απευθυνόμενους και πάλι στους συγγενείς των θυμάτων συνέχισε: «Το να μπορέσουμε ως χώρα να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη, να τιμωρηθούν πραγματικά οι υπεύθυνοι, η πραγματικότητα όμως, γιατί τα ξυλόλια, τα λαθρεμπόρια δεν είναι πραγματικότητα. Είναι ψέμα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε με περισσό τουπέ για το πόρισμα Καρώνη: «Δεν έχει σημασία εάν αυτά που έλεγα αποδείχθηκαν, σημασία έχει για την χώρα. Τώρα η χώρα έχει μπει σε έναν δρόμο, ο πλανήτης είναι σε μια αστάθεια, δεν πρέπει να αφήσουμε κακούς ανθρώπους για τους ιδιοτελείς τους σκοπούς να καταστρέψουν την Ελλάδα. Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, να πέσει άπλετο φως, να μην ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά να μην καταστραφεί η χώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απολαύστε τον υπουργό μας

https://exchange.glomex.com/video/v-d9xe4fazg3xl?integrationId=40599w17mbz7o7uw

 

Ψεύδη και αποπροσανατολισμός

«Είτε είναι του ΕΟΔΑΣΑΑΜ είτε του Καρώνη, θα τα κρίνει όλα η Δικαιοσύνη». Αυτό δήλωσε με περισπούδαστο ύφος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα πορίσματα που αφορούν στην πυρόσφαιρα στα Τέμπη.

Ο Παύλος Μαρινάκης και το Μαξίμου χαρακτήριζαν… Ευαγγέλιο τα συμπεράσματα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και τώρα πανηγυρίζουν για την έκθεση του καθηγητή Δημήτρη Καρώνη. Υποκρισία και ψεύδη δεν σταματούν εκεί, καθώς η κυβέρνηση επιτίθεται με δριμύτητα στην αντιπολίτευση, αλλά και εμμέσως πλην σαφώς στους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη.

Δείτε το βίντεο

https://exchange.glomex.com/video/v-d9xf1wekrl8x?integrationId=40599w17mbz7o7uw

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης