Ποιους αθλητικούς «μαύρισαν» στην κάλπη

Must Read

Εκτός Βουλής έμειναν οι δύο υφυπουργοί Αθλητισμού επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οι Σταύρος Κοντονής και Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Κοντονής, ο οποίος διετέλεσε και υπουργός Δικαιοσύνης, δεν εξελέγη, αφού η μονοεδρική περιφέρεια της Ζακύνθου κερδήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία. Ο απερχόμενος υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης ήταν για πρώτη υποψήφιος και κατέλαβε τη 10η θέση στο νότιο τομέα των Αθηνών, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε έξι βουλευτές.

Γενικά οι άνθρωποι του αθλητισμού δεν τα πήγαν καλά στις βουλευτικές εκλογές. Νικητές στην «μάχη» της κάλπης ήταν ο Βασίλης Κικίλιας με τη ΝΔ, ο οποίος ήταν δεύτερος σε σταυρούς στην Α’ Αθήνας, η Άννα Καραμανλή, επίσης με τη ΝΔ, πρώην αθλήτρια του στίβου και αθλητική συντάκτρια στην ΕΡΤ και η παλιά πρωταθλήτρια του ακοντισμού, Σοφία Σακοράφα, που εκλέχθηκε με το Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25) στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

«Μαύρο» έπεσε, εκτός από τους Κοντονή, Βασιλειάδη, και στους Πέτρο Κωνσταντινέα και Ελένη Αυλωνίτου, οι οποίοι ήταν βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, Τάκη Φύσσα και Δημήτρη Παπανικολάου που ήταν υποψήφιοι με τη Ν. Δημοκρατία. Εκτός Βουλής έμειναν, επίσης, η γενική γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη (ΝΔ), ο Κυριάκος Κυριάκος (ΚΙΝΑΛ), διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς  και ο αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος (ΝΔ). Αποτυχημένη ήταν και η πρώτη υποψηφιότητα που έθεσε ο πρώην προπονητής Στιβ Γιατζόγλου, αφού η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στην Βουλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This