«Ζωή χαρισάμενη» για την πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Must Read

Προκαλεί τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ δίνεται πραγματικά μάχη για να σωθούν ανθρώπινες ζωές και τα μαύρα σύννεφα στην οικονομία μαζεύονται επικίνδυνα πάνω από τη χώρα, η κυρία Σακελλαροπούλου δεν αντιλαμβάνεται ή αδιαφορεί για το τι συμβαίνει, κάνει χρήση των πολυτελών προνομίων που της δίδει ο θεσμός του πρώτου πολίτη της χώρας, απολαμβάνει τη χλιδή και τα γκουρμέ φαγητά του διάσημου σεφ της Προεδρίας, και κόπτεται για το πώς θα αλλάξει τη διαρρύθμιση των χώρων του Προεδρικού Μεγάρου για να χωρέσουν το γραφείο του συντρόφου της Παύλου Κοτσώνη και η κρεβατοκάμαρά τους, καθώς σχεδιάζει να διαμένει στην Ηρώδου Αττικού.

Όπως αποκάλυψε με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Espresso», η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει καταφέρει να προκαλέσει μεγάλο σούσουρο στην Προεδρία και έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση για την επιλογή της από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όχι μόνο οι δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει έως τώρα είναι κατώτερες των περιστάσεων, όχι μόνο με τον λόγο της και τις κινήσεις της διχάζει και εξοργίζει, αντί να ενώνει τον λαό, αλλά ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει να κινείται εντός των τειχών της Ηρώδου Αττικού καταδεικνύει αυτό που ο λαός λέει «ψωνίσαμε από σβέρκο»…

Ακολούθησε την προτροπή του πρωθυπουργού και έδωσε το ήμισυ των δύο μισθών της στην αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού, αλλά αυτό δείχνει πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά προπέτασμα καπνού για να κρύψει τη ζωή χαρισάμενη που έχει αρχίσει να κάνει ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η κυρία Σακελλαροπούλου και ο σύντροφός της κ. Κοτσώνης προτιμούν να απολαμβάνουν καθημερινά τις σπεσιαλιτέ του σεφ της Προεδρίας Βασίλη Μπέκα, αδιαφορώντας για το κόστος των πλούσιων και απολαυστικών πρωινών, γευμάτων και δείπνων. Φαίνεται, όμως, πως αυτό είναι μόνο η αρχή. Αποφάσισαν να κάνουν «κατάληψη» στο μεγάλο σαλόνι και στη βιβλιοθήκη του πρώτου ορόφου του νεοκλασικού κτιρίου για να χρησιμοποιηθεί ως προσωπικό γραφείο του -απλού ιδιώτη- Παύλου Κοτσώνη. Προκαλεί επίσης το γεγονός ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει αποφασίσει να διαμείνει στην Ηρώδου Αττικού.

Ατυχείς συγκρίσεις

Ισχυρίζεται το περιβάλλον της, λανθασμένα, πως στο Προεδρικό Μέγαρο διέμεναν μεγάλες προσωπικότητες, όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Χρήστος Σαρτζετάκης. Η αλήθεια είναι πώς ο Εθνάρχης δεν διέμενε στην Ηρώδου Αττικού, παρά ελάχιστες ημέρες το 1980-85 και κάποιες περισσότερες το 1990-95, κυρίως για λόγους υγείας.

Ο δε Χρήστος Σαρτζετάκης είχε διαμείνει οικογενειακώς στο νεοκλασικό κτίριο, προκαλώντας θυελλώδεις αντιδράσεις στην ταραγμένη δεκαετία του ’80, αλλά και πάλι δεν «απλώθηκε» στο μέγεθος που θέλει η νέα Πρόεδρος.

Εκτός, όμως, του ότι προκαλεί ασέβεια η σύγκρισή της με ιστορικά στελέχη, η κυρία Σακελλαροπούλου θα μπορούσε να σκεφτεί πως και οι σεμνοί Προκόπης Παυλόπουλος, Κωστής Στεφανόπουλος και Κάρολος Παπούλιας δεν διέμεναν στην Ηρώδου Αττικού.

ΠΗΓΗ: «κυριακάτικη Δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This