Άλλος άνθρωπος στα γενέθλια της Νατάσας ο Κωνσταντίνος Καραμανλής – Πιο αδύνατος και με μούσι

Must Read

Τα 54χρόνια της έκλεισε η Νατάσα Παζαΐτη και πόζαρε μαζί με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρο και Αλίκη. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού ανήρτησε αυτήν την ευτυχισμένη στιγμή στο Instagram κι εκεί είδαμε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή πόσο έχει αλλάξει.

 Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, ο Καραμανλής είναι αρκετά αλλαγμένος, καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά και μάλιστα έχει αφήσει… μούσι!

«Ευτυχία είναι να γιορτάζεις με τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σου δίπλα σου», έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη, στην οικογενειακή φωτογραφία που ανάρτησε, στην οποία μάλιστα περνάει το μήνυμα της καμπάνιας του «μένουμε σπίτι», καθώς η τούρτα της είχε το συγκεκριμένο λογότυπο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This