«Παράθυρο» Ζέρβα για άρση των περιοριστικών μέτρων στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Must Read

Την υπομονή και την επιμονή των Θεσσαλονικέων ζήτησε ξανά ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφερόμενος στην παράταση του «λουκέτου» στη Νέα Παραλία μέχρι τις 20 Απριλίου, στέλνοντας και ένα αισιόδοξο μήνυμα για άρση του μέτρου.

«Θέλω να πιστεύω ότι μετά την πάροδο και αυτού του διαστήματος, τα πράγματα θα είναι τόσο καλά, ώστε να αναθεωρήσουμε τα ωράρια αυτά και να μπορέσουμε πάλι να έχουμε τη Νέα παραλία σαν χώρο όπου μπορούμε να περπατάμε και να ευχαριστιόμαστε» δήλωσε ο κ. Ζέρβας.

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε τηλεδιάσκεψη το πρωί της Τρίτης με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κ. Πιερρακάκη και την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Μ. Αντωνίου.

Κεντρικό θέμα της τηλεδιάσκεψης ήταν οι ανάγκες και οι προτεραιότητες της επόμενης ημέρας τόσο σε επίπεδο της Δημόσιας Διοίκησης όσο και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι προοπτικές της Θεσσαλονίκης σε αυτό το νέο περιβάλλον. Ειδικότερα οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών (κρατικών και αυτοδιοικητικών) και στην ενίσχυση των βασικών υποδομών ώστε να στηριχθούν επαρκώς όλες οι πρωτοβουλίες και δράσεις που θα ικανοποιούν τις ανάγκες που προέκυψαν.

Σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, ενεργό παραμένει το σχέδιο μετατροπής της πόλης σε κέντρο τεχνολογίας και καινοτομίας καθώς κρίθηκε ότι μία τέτοια εξέλιξη μπορεί να συμβάλλει προωθητικά στον εθνικό στόχο της ψηφιακής μετάβασης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This