Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

«Παράθυρο» Ζέρβα για άρση των περιοριστικών μέτρων στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Την υπομονή και την επιμονή των Θεσσαλονικέων ζήτησε ξανά ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφερόμενος στην παράταση του «λουκέτου» στη Νέα Παραλία μέχρι τις 20 Απριλίου, στέλνοντας και ένα αισιόδοξο μήνυμα για άρση του μέτρου.

«Θέλω να πιστεύω ότι μετά την πάροδο και αυτού του διαστήματος, τα πράγματα θα είναι τόσο καλά, ώστε να αναθεωρήσουμε τα ωράρια αυτά και να μπορέσουμε πάλι να έχουμε τη Νέα παραλία σαν χώρο όπου μπορούμε να περπατάμε και να ευχαριστιόμαστε» δήλωσε ο κ. Ζέρβας.

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε τηλεδιάσκεψη το πρωί της Τρίτης με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κ. Πιερρακάκη και την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Μ. Αντωνίου.

Κεντρικό θέμα της τηλεδιάσκεψης ήταν οι ανάγκες και οι προτεραιότητες της επόμενης ημέρας τόσο σε επίπεδο της Δημόσιας Διοίκησης όσο και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι προοπτικές της Θεσσαλονίκης σε αυτό το νέο περιβάλλον. Ειδικότερα οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών (κρατικών και αυτοδιοικητικών) και στην ενίσχυση των βασικών υποδομών ώστε να στηριχθούν επαρκώς όλες οι πρωτοβουλίες και δράσεις που θα ικανοποιούν τις ανάγκες που προέκυψαν.

Σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, ενεργό παραμένει το σχέδιο μετατροπής της πόλης σε κέντρο τεχνολογίας και καινοτομίας καθώς κρίθηκε ότι μία τέτοια εξέλιξη μπορεί να συμβάλλει προωθητικά στον εθνικό στόχο της ψηφιακής μετάβασης.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ