Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Βολές Βελόπουλου, που μιλάει για επιλεκτικές διώξεις ιερέων και κοροϊδία των μακροχρόνια ανέργων

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Για «επιλεκτική στάση» της Ν.Δ. στην επιβολή ποινών στους παραβάτες των μέτρων περιορισμού κάνει λόγο η Ελληνική Λύση. «Οταν οι πολίτες βλέπουν το κράτος να διώκει έναν ιερέα που κοινώνησε δύο πιστούς, αλλά να μην κάνει την παραμικρή αναφορά στον ψευτομουφτή που αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία, αντιλαμβάνονται πως η συμμόρφωσή τους στα μέτρα είναι θέμα… επιλογής και όχι επιβίωσης!» επισημαίνει και συνεχίζει:

«Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, να θυμάστε πως με τις “εξαιρέσεις” δεν διδάσκεις νομιμοφροσύνη, αλλά εκπαιδεύεις στην εξαπάτηση! Υ.Γ.: Ναι, Μένουμε σπίτι, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, μένουμε όμως Πιστοί, μένουμε Ελληνες! Ναι, μένουμε σπίτι, αλλά όλοι και όταν λέμε όλοι, εννοούμε… ΟΛΟΙ!»

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου κατηγορεί, εξάλλου, την κυβέρνηση ότι «δεν δίστασε, ακόμα και μέσω του διαγγέλματος του πρωθυπουργού, να κοροϊδέψει τους μακροχρόνια ανέργους, μοιράζοντας επίδομα 400 ευρώ σε αυτούς που έχουν συμπληρώσει 12 μήνες χωρίς δουλειά από την 1η Απριλίου 2019. Την ίδια στιγμή, όμως, χωρίς κανένα δισταγμό η κυβέρνηση αφήνει εκτός της λίστας του έκτακτου βοηθήματος τουλάχιστον μισό εκατομμύριο πολίτες που δεν πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις».

Γεγονός που, όπως επισημαίνει, «αποτελεί εξωφρενικό εμπαιγμό σε βάρος εκείνων που βρίσκονται μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγοράς εργασίας. Μια του ψεύτη, δυο του ψεύτη, τρεις και η κακή του ώρα, που έρχεται… στις επόμενες εκλογές!» σχολιάζει η Ελληνική Λύση.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ