Σάββατο 19/6/2021

Του «κόπηκε» η χαρά του Άδωνι με τα δελφίνια που κολυμπούσαν στην Τουρκία και όχι στον Φλοίσβο 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που κατά καιρούς δημοσιεύει στον λογαριασμό στου στο twitter ότι του κάνει εντύπωση από το χαοτικό διαδίκτυο, χωρίς να γνωρίζει τι είναι πραγματικότητα και τι ψέμα, εκτέθηκε άλλη μια φορά. 

To βίντεο με τα δελφίνια που κολυμπούν υποτίθεται στην μαρίνα Φλοίσβου, διέρρευσε στο ελληνικό διαδίκτυο από την προηγούμενη εβδομάδα ενώ άμεση ήταν η διάψευση και από ειδησεογραφικά site, αλλά και από το ellinikahoaxes (στις 20 Απριλίου).

Το βίντεο που εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστό ότι τραβήχτηκε στα τουρκικά παράλια της Κωνσταντινούπολης, ενθουσίασε τόσο τον υπουργό Ανάπτυξης που χωρίς να έχει ακούσει  όλες αυτές τι μέρες που έχει «βουίξει» ο τόπος, το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό γράφοντας «Υπέροχο βίντεο που μου έστειλαν χθες από την μαρίνα Φλοίσβου, χωρίς κίνηση στα λιμάνια, γύρισαν τα δελφίνια».

Μόλις τον ενημέρωσαν για την γκάφα του, έτρεξε να κατεβάσει την ανάρτηση, το θέμα όμως είναι ότι δεν έχει που δεν έχει σωστούς πληροφοριοδότες, δεν μπαίνει στον κόπο να ψάξει ούτε στην Google, την στιγμή που ο ίδιος ωρύεται για τα fake news που όπως φαίνεται, τους έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ