Παραιτήθηκε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ μετά το άδειασμα από τον Χρυσοχοΐδη

Must Read

Την παραίτηση του στον νέο υπουργό προστασίας του πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη φαίνεται πως έχει υποβάλλει ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός του ζήτησε να παραιτηθεί και ο Πατρινός αρχηγός υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία, όπως λένε οι ίδιες πηγές έχει γίνει δεκτη.

Η νέα ηγεσία της ΕΛΑΣ φαίνεται πως χρεώνει στον αρχηγό την «κομματική προσάρτηση του στον ΣΥΡΙΖΑ» αλλά και τους λανθασμένους χειρισμούς όσον αφορά τα Εξάρχεια και του Ρουβίκωνα.

««Μετά από “αντικειμενική” αξιολόγηση ζητήθηκε η παραίτηση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.», ανέφερε σε ανακοίνωση της η τέως Υπουργός κ. Γεροβασίλη.

«Θυμίζω στον κ. Μητσοτάκη τις υποσχέσεις του για επιλογές με βάση την αξιολόγηση και χωρίς κομματικά κριτήρια στις θέσεις ευθύνης. Έτσι αντιλαμβάνονται, σαν λάφυρο, την ΕΛ.ΑΣ. και τους ανώτατους αξιωματικούς. Είμαι σίγουρη ότι οι έκτακτες κρίσεις που θα γίνουν στο σώμα δεν θα έχουν κομματικά χαρακτηριστικά, θα γίνουν αξιοκρατικά με βάση αξιολογήσεις, χωρίς κομματικά κριτήρια και χωρίς ούτε μια στιγμή να του έχει περάσει από το μυαλό το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Σε αναμονή των επόμενων ρεβανσιστικών επιθέσεων της νέας Δεξιάς», τονίζει η κ. Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες- αν όχι αύριο- αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον πρωθυπουργό, Κυριακο Μητσοτακη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This