Τρίτη 15/6/2021

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο… μουσάτος Καραμανλής: Όλο και πιο πολλοί δεξιοί πολιτικοί αφήνουν γενειάδες!

Μούσια και κορωνοϊός πάνε πακέτο, ως φαίνεται, καθώς, τη μόδα του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, που άφησε γενειάδα… καραντινάτη, ακολουθούν ολοένα και περισσότεροι δεξιοί!

Πρώτος και καλύτερος, λοιπόν, ο Κώστας Καραμανλής, που συνεχίζει να… μεγαλώνει το μούσι του, όπως μαθαίνουμε από ανθρώπους που τον βλέπουν καθημερινά. Ακολουθεί ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, που επίσης άφησε μακρύ μούσι, ενώ, συγχρόνως, άσπρισε και το μαλλί.

στυλιανιδης
Ευριπίδης Στυλιανίδης

Το δρόμο που χάραξαν οι δύο προηγούμενοι, ακολουθεί και ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, ενώ ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση γενειάδας, καθώς δείχνει πιο περιποιημένη, σαν να πρόκειται να… μονιμοποιηθεί.

πατουλης
Γιώργος Πατούλης

Για τους άλλους μαθαίνουμε ότι… απλώς βαριούνται να ξυριστούν!

Όπως και να έχει, πάντως, και για όποιον λόγο και να γίνεται, μοιάζει να εξαπλώνεται ως «μόδα».

δαβακης
Θανάσης Δαβάκης

Μόνο που, στην περίπτωση των προαναφερθέντων, η αλήθεια είναι πως η γενειάδα τούς προσθέτει χρόνια, γεγονός που δεν τους κολακεύει ιδιαίτερα.

Τα μούσια, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει στον γυναικείο κυρίως πληθυσμό, προσθέτουν τουλάχιστον οκτώ χρόνια στην εμφάνιση. Παρ’ όλα αυτά, οι ίδιες μελέτες επιμένουν ότι το μούσι αναδεικνύει τον άνδρα ως ώριμο αρσενικό, κι ας τον κάνει να φαίνεται… παππούς!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ