Πάλι υπέρ εργοδοτών και των τραπεζών ο γνωστός Μπάμπης (Παπαδημητρίου)

Must Read

Τις γνωστές απάνθρωπες νεοφιλελεύθερες προτάσεις του επανέφερε, εν μέσω πανδημίας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ούτε λίγο ούτε πολύ, για μία ακόμη φορά τάχθηκε υπέρ των εργοδοτών-τραπεζών και βεβαίως κατά των εργαζομένων, υπερασπιζόμενος την «μεγάλη ευελιξία» στα εργασιακά.

«Βεβαίως, είναι σωστό, όσοι μπήκαν στους λεγόμενους ΚΑΔ και έκλεισαν με εντολή της κυβέρνησης, για λόγους ανώτερης βίας, έχουν αναλάβει την υποχρέωση να μην κάνουν απολύσεις. Όμως, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η υποχρέωση είναι υποχρέωση, αλλά η πραγματική λύση είναι αυτή που θα βρεθεί στη ζωή. Άρα, πρέπει οι τράπεζες να τελειώσουν με αυτό γρήγορα», τόνισε σε συνέντευξή του ο προκλητικός βουλευτής, προσθέτοντας: «Είπα ότι το πρώτο σοκ θα είναι πολύ σημαντικό. Προσβλέπω όμως το εξής. Επειδή τα μέτρα που λαμβάνονται και ακόμα δεν έχουμε δει να μπαίνουν τα ευρωπαϊκά χρήματα στην οικονομία, όταν θα μπουν θα δείτε ότι θα υπάρχει μία εξομάλυνση. Όμως, για να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, θα χρειαστεί μεγάλη ευελιξία. Θα χρειαστεί δηλαδή να δούμε και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε διαφορετικά», ενώ για μία ακόμη φορά ο κ. Παπαδημητρίου πήρε το μέρος των τραπεζών.

Τι είπε ο Καρατζαφέρης για Μητσοτάκη-τράπεζες

Την ίδια ώρα ο πρώην Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του, εκτίμησε πως «θα δοκιμαστεί ο Μητσοτάκης, που τα έχει πάει καλά μέχρι σήμερα, εκτός της βαβούρας με τον κ. Βρούτση και πολύ γρήγορα θα φτάσει στο «σταύρωσον αυτόν», αν ξεκινήσει η επόμενη μέρα και ο άλλος δεν έχει δουλειά ή χρήματα. Αυτό θα είναι άδικο για εκείνον, που σε αυτήν την κρίση τα πήγε καλά. Δεν είναι καθόλου εύκολη η οικονομική κρίση. Έχουμε κάποιες τράπεζες που έχουν αδυναμίες, οι τράπεζες δεν έχουν λεφτά. Για να έχουν, η κυβέρνηση πρέπει να «μαζέψει» τα κόκκινα δάνεια και αν τα μαζέψει, θα υπάρξει κοινωνική επανάσταση».

Στην Ελλάδα, τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης, «έχουμε και το άλλο μειονέκτημα: «Ο Τραμπ και ο Τζόνσον πήγαν στα τυπογραφεία και θα σώσουν τις οικονομίες τους. Στον Καναδά δεν θα υπάρξει δέντρο για δέντρο. Εμείς δεν το έχουμε αυτό. Έχουμε μια δυσκοίλια Μέρκελ και θα μαρτυρήσουμε. Ο κόσμος πρέπει να περιορίσει τις απαιτήσεις του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This