Δευτέρα 21/6/2021

Η… μασκοφόρος Δώρα Αυγέρη έκανε την αρχή για τη νέα πραγματικότητα

Άνοιξε τον δρόμο η Δώρα Αυγέρη για το πώς θα ταξιδεύουν οι βουλευτές, αμέσως μόλις επαναλειτουργήσει πλήρως η Βουλή. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας, τα οποία θα υιοθετηθούν από όλους τους συναδέλφους της που θα αρχίσουν ξανά να ανεβοκατεβαίνουν στα αεροπλάνα, έβαλε τη μάσκα της και με το απολυμαντικό στο χέρι μπήκε στο (άδειο) αεροπλάνο για την πτήση Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Έτσι, λοιπόν, μας προϊδέασε για το πώς θα είναι από τη Δευτέρα 4 Μαΐου και μετά η εικόνα των βουλευτών. «Μασκοφόροι βουλευτές» θα αλώνουν σε λίγες μέρες τόσο τα αεροδρόμια όπου θα κινούνται όσο και τους διαδρόμους της Βουλής.

Μάλιστα, και ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας μιλώντας στη διάσκεψη των προέδρων δήλωσε ότι η Βουλή θα συνεχίσει τις εργασίες της με πλήρη διεξαγωγή του κοινοβουλευτικού ελέγχου από τις 4 Μαΐου και σταδιακή αύξηση της συμμετοχής των βουλευτών στο νομοθετικό έργο, ενώ θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης που ζητούνται.

«Η Βουλή δεν άνοιξε για να λειτουργήσει κανονικά το πολίτευμα, τα νομοσχέδια περνούν αυστηρά με τη συμμετοχή μέχρι δύο βουλευτών ανά κόμμα, χωρίς διαβούλευση. Τα μέτρα και οι απαγορεύσεις δεν έχουν αρθεί, αλλά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, συνεδριάζει την Πέμπτη, σε πλήρη σύνθεση, η προανακριτική επιτροπή για τον Παπαγγελόπουλο. Ωστόσο, με όλα τα μέτρα προφύλαξης γίνεται η πτήση προς Αθήνα. Η εικόνα της νέας πτέρυγας του αεροδρομίου σπάει τη μελαγχολία από την απουσία των ανθρώπων και της κανονικότητας», είπε η Δώρα Αυγέρη, κάνοντας κι ένα φωτορεπορτάζ στη νέα πτέρυγα του «Μακεδονία», που θα δέχεται μόνο… μασκοφόρους πλέον. Άλλωστε η Δώρα πριν γίνει βουλευτής ήταν δημοσιογράφος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ