Θ. Καράογλου: «Κανονικά στις 5 Σεπτέμβρη η ΔΕΘ» – Για διαφορετικό μοντέλο μίλησε ο Τάσος Τζήκας

Must Read

Τη διαβεβαίωση ότι η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα γίνει κανονικά έδωσε στους φορείς με τους οποίους είχε χθες τηλεδιάσκεψη ο υφυπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Καράογλου.

«Το μοντέλο διεξαγωγής της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 5 Σεπτεμβρίου του 2020, τέθηκε επί τάπητος στην τηλεδιάσκεψη που είχα με το Δ.Σ. της ΔΕΘ – Helexpo. Η φετινή διοργάνωση θα προσαρμοστεί στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας, δίνοντας έμφαση στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Ο κορωνοϊός δεν ακυρώνει το μέλλον» δήλωσε στην «Espresso» ο υφυπουργός και βουλευτής Θεσσαλονίκης Θόδωρος Καράογλου.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, τόνισε ότι πρόθεση της διοίκησης είναι η πραγματοποίησή της 85ης Διεθνούς Έκθεσης προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες εφόσον θα συνεχιστεί η αντιμετώπιση της πανδημίας στο ίδιο πλαίσιο:

«Μπορούμε μέχρι τον Σεπτέμβριο να κάνουμε μία έκθεση διαφορετική από τις άλλες φορές. Μια έκθεση Be to Be όπου θα είναι ένα μοντέλο για το πως θα είναι ζωή μας με τις προφυλάξεις, ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο. Αν πάει έτσι η αντιμετώπιση του κορωνοϊού, όπως φαίνεται, πάμε σε ένα μοντέλο έκθεσης διαφορετικό, με λιγότερο κόσμο, be to be συναντήσεις, απόλυτες προφυλάξεις μέσω του οποίου η Ελλάδα και η Γερμανία- ως τιμώμενη χώρα-μπορούν να δώσουν ένα μήνυμα ότι η ζωή συνεχίζεται».

Αναφερόμενος στην παραδοσιακή ομιλία του πρωθυπουργού στους φορείς, τόνισε ότι το πιθανότερο είναι να δούμε μία ομιλία με πολύ λιγότερο κόσμο, αλλά με διευρυμένο κοινό, καθώς μπορεί να μεταδοθεί μέσω live streaming όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This