Τετάρτη 16/6/2021

Την ψώνισε και ο Κυρανάκης. Δίνει… εντολή για πρόωρες εκλογές!

Καβάλησε το… καλάμι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και έφτασε στο σημείο να εισηγείται εκλογές, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για την κυβερνητική γραμμή και εκφράζοντας φόβους ότι δεν θα μπορέσει να τηρηθεί το πρόγραμμα που εξήγγειλε η Νέα Δημοκρατία την επομένη των εκλογών. Κι όλα αυτά όταν η κυβέρνηση, διά του εκπροσώπου της, όπως και κορυφαίων υπουργών, διαψεύδει επιμόνως τα σενάρια των εκλογών.

Ο κ. Κυρανάκης, που δεν έχει καμία αίσθηση των πολιτικών και οικονομικών δεδομένων και βεβαίως δεν έχει την ικανότητα να επεξεργάζεται τέτοιου είδους στοιχεία, εξαντλεί την πολιτική του δραστηριότητα στην αυτοδιαφήμιση και δεν έχει να παρουσιάσει κανένα έργο ως βουλευτής της Ν.Δ. στην εκλογική του περιφέρεια. Λειτουργεί αποκλειστικά, από ό,τι φαίνεται, με μιντιακούς όρους και θεωρεί ότι με τέτοιου είδους αστείες προτάσεις μπορεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Το δε ιδιαίτερα σοβαρό θέμα είναι, ότι προκειμένου να στηρίξει την εκτός τόπου και χρόνου πρότασή του, εκθέτει τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς της κυβέρνησης, που προσπαθούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα της Ν.Δ., λέγοντας ότι «δύσκολα πλέον η κυβέρνηση θα μπορέσει να το εφαρμόσει, όπως υποσχέθηκε πριν από τις 7 Ιουλίου». Κι όλα αυτά όταν η χώρα έχει να αντιμετωπίσει μια πρωτοφανή κρίση, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, τον οποίο ως πολιτικό πρόσωπο ανέδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ήταν μάλιστα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της Ν.Δ. προεκλογικά), τώρα στρέφεται εναντίον του και οι πληροφορίες θέλουν να τα έχει βρει με τον Αντώνη Σαμαρά, «πυροβολώντας» τον νυν πρωθυπουργό. Οι δε βλέψεις του ως δελφίνου, όπως φέρεται ότι υποστηρίζουν συνεργάτες του βουλευτή, είναι -τουλάχιστον- αστείες και ανάξιες σχολιασμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ