Την ψώνισε και ο Κυρανάκης. Δίνει… εντολή για πρόωρες εκλογές!

Must Read

Καβάλησε το… καλάμι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και έφτασε στο σημείο να εισηγείται εκλογές, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για την κυβερνητική γραμμή και εκφράζοντας φόβους ότι δεν θα μπορέσει να τηρηθεί το πρόγραμμα που εξήγγειλε η Νέα Δημοκρατία την επομένη των εκλογών. Κι όλα αυτά όταν η κυβέρνηση, διά του εκπροσώπου της, όπως και κορυφαίων υπουργών, διαψεύδει επιμόνως τα σενάρια των εκλογών.

Ο κ. Κυρανάκης, που δεν έχει καμία αίσθηση των πολιτικών και οικονομικών δεδομένων και βεβαίως δεν έχει την ικανότητα να επεξεργάζεται τέτοιου είδους στοιχεία, εξαντλεί την πολιτική του δραστηριότητα στην αυτοδιαφήμιση και δεν έχει να παρουσιάσει κανένα έργο ως βουλευτής της Ν.Δ. στην εκλογική του περιφέρεια. Λειτουργεί αποκλειστικά, από ό,τι φαίνεται, με μιντιακούς όρους και θεωρεί ότι με τέτοιου είδους αστείες προτάσεις μπορεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Το δε ιδιαίτερα σοβαρό θέμα είναι, ότι προκειμένου να στηρίξει την εκτός τόπου και χρόνου πρότασή του, εκθέτει τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς της κυβέρνησης, που προσπαθούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα της Ν.Δ., λέγοντας ότι «δύσκολα πλέον η κυβέρνηση θα μπορέσει να το εφαρμόσει, όπως υποσχέθηκε πριν από τις 7 Ιουλίου». Κι όλα αυτά όταν η χώρα έχει να αντιμετωπίσει μια πρωτοφανή κρίση, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, τον οποίο ως πολιτικό πρόσωπο ανέδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ήταν μάλιστα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της Ν.Δ. προεκλογικά), τώρα στρέφεται εναντίον του και οι πληροφορίες θέλουν να τα έχει βρει με τον Αντώνη Σαμαρά, «πυροβολώντας» τον νυν πρωθυπουργό. Οι δε βλέψεις του ως δελφίνου, όπως φέρεται ότι υποστηρίζουν συνεργάτες του βουλευτή, είναι -τουλάχιστον- αστείες και ανάξιες σχολιασμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This