Τρίτη 22/6/2021

Γενέθλια για δυο βουλευτές την ίδια μέρα

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος του Κινήματος Αλλαγής και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πολιτεύτρια της Ν.Δ., γεννήθηκαν την ίδια μέρα και αμφότεροι γιορτάζουν περιχαρής τα γενέθλιά τους! Ο μεν Οδυσσέας σαρανταπεντάρισε, η δε Αφροδίτη μπήκε στα είκοσι εννέα.

«Πρώτη φορά, στα 29 μου πια, δεν θα τα γιορτάσω παρέα με την οικογένειά μου και με αγαπημένους φίλους. Όμως όλο αυτό μού έδωσε το μεγαλύτερο μάθημα στην έως τώρα ζωή μου. Τίποτα, μα τίποτα δεν είναι δεδομένο, πόσο ευάλωτοι είμαστε οι άνθρωποι, όσο και αν νιώθουμε κάποιες στιγμές παντοδύναμοι, και κυρίως πόσο μεγάλη αξία έχουν τα συνηθισμένα μικροπράγματα, που τόσο μας έλειψαν, μία βόλτα με φίλους, ένας καφές ή ένα ποτό με την παρέα μας» είπε η Αφροδίτη συνομιλώντας διαδικτυακά με τους φίλους της.

λατινοπουλου

Από την άλλη, ο βουλευτής Αρκαδίας και αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος «κουράστηκε» να δέχεται τηλεφωνικές ευχές από φίλους, που έχει σε όλα τα κόμματα.

κωνσταντινοπουλος

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ