Ο Βελόπουλος ξεσπάθωσε στην Βουλή: «Οι λαθρομετανάστες στη Μόρια κλέβουν σκυλιά και τα τρώνε»! Βίντεο-ντοκουμέντο

Must Read

Ένα dvd κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής χθες ο Κυριάκος Βελόπουλος, το οποίο, όπως είπε, περιέχει τις καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων ότι οι λαθρομετανάστες της Μόριας κλέβουν τα τετράποδα κατοικίδια και τα… τρώνε!

Με τον ψηφιακό αυτό δίσκο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έδωσε πληρωμένη απάντηση σε όσους επιχείρησαν να τον χλευάσουν για την καταγγελία που έκανε.
«Οι φιλοζωικές οργανώσεις υποστηρίζουν ότι τα αδέσποτα έχουν εξαφανιστεί γύρω από τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων. Οι φιλοζωικές δεν γνωρίζουν το γιατί. Εγώ γνωρίζω ότι για ορισμένους από αυτούς (μετανάστες) τα αδέσποτα είναι εδέσματα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, κάτι που δεν άρεσε, παρότι υπάρχουν ουκ ολίγα βίντεο με μετανάστες, κυρίως Αφγανούς και Πακιστανούς, να ψήνουν κατοικίδια ή αδέσποτα ζώα!

Στρεφόμενος και προς την άλλη κοινοβουλευτική πτέρυγα, όπως σημείωσε, «σε εσάς τους αριστερούς, που είστε και ιδιαίτερα ευαίσθητοι με τους λαθρομετανάστες. (Έδειξε φωτογραφίες και τις κατέθεσε στα πρακτικά.) Ορίστε! Κοιτάξτε. Αυτό είναι φωτογραφία από τη Μόρια. Μιλάμε για τόνους πλαστικών σκουπιδιών και κανείς δεν μιλά. Γιατί φαίνεται πως η ευαισθησία των ΜΚΟ και των Οικολόγων σταματά μπροστά στο χρήμα».

  • Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο με λαθρομετανάστες να αρπάζουν σκυλιά:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This