Κυριακή 13/6/2021

Ο Βελόπουλος ξεσπάθωσε στην Βουλή: «Οι λαθρομετανάστες στη Μόρια κλέβουν σκυλιά και τα τρώνε»! Βίντεο-ντοκουμέντο

Ένα dvd κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής χθες ο Κυριάκος Βελόπουλος, το οποίο, όπως είπε, περιέχει τις καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων ότι οι λαθρομετανάστες της Μόριας κλέβουν τα τετράποδα κατοικίδια και τα… τρώνε!

Με τον ψηφιακό αυτό δίσκο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έδωσε πληρωμένη απάντηση σε όσους επιχείρησαν να τον χλευάσουν για την καταγγελία που έκανε.
«Οι φιλοζωικές οργανώσεις υποστηρίζουν ότι τα αδέσποτα έχουν εξαφανιστεί γύρω από τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων. Οι φιλοζωικές δεν γνωρίζουν το γιατί. Εγώ γνωρίζω ότι για ορισμένους από αυτούς (μετανάστες) τα αδέσποτα είναι εδέσματα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, κάτι που δεν άρεσε, παρότι υπάρχουν ουκ ολίγα βίντεο με μετανάστες, κυρίως Αφγανούς και Πακιστανούς, να ψήνουν κατοικίδια ή αδέσποτα ζώα!

Στρεφόμενος και προς την άλλη κοινοβουλευτική πτέρυγα, όπως σημείωσε, «σε εσάς τους αριστερούς, που είστε και ιδιαίτερα ευαίσθητοι με τους λαθρομετανάστες. (Έδειξε φωτογραφίες και τις κατέθεσε στα πρακτικά.) Ορίστε! Κοιτάξτε. Αυτό είναι φωτογραφία από τη Μόρια. Μιλάμε για τόνους πλαστικών σκουπιδιών και κανείς δεν μιλά. Γιατί φαίνεται πως η ευαισθησία των ΜΚΟ και των Οικολόγων σταματά μπροστά στο χρήμα».

  • Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο με λαθρομετανάστες να αρπάζουν σκυλιά:

Μετανάστες αρπάζουν σκυλιάαπό αγρόκτημα στη Μόρια. Καταφέρνουν τελικά να κλέψουν μόνο το λυκόσκυλο. Ακούει στο όνομα REX και είναι τριών μηνών. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει να βρεθεί

Gepostet von Αντωνης Μπαζιμας am Montag, 4. Mai 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ