ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΚωνσταντινόπουλος: «Ρωτήστε το ΠΑΣΟΚ αν είμαι ακόμα μέλος του - Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα του κόμματος»

Κωνσταντινόπουλος: «Ρωτήστε το ΠΑΣΟΚ αν είμαι ακόμα μέλος του – Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα του κόμματος»

Κατασταλαγμένος για τις θέσεις του

Την εκτίμηση ότι το κόμμα του Τσίπρα θα είναι δεύτερο ή τρίτο στην Αρκαδία έκανε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Ο βουλευτής, ο οποίος θα μιλήσει αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής και αμέσως μετά θα παραιτηθεί από την έδρα του, εμφανίσθηκε κατασταλαγμένος για τις θέσεις και τις αποφάσεις του.

«Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα»

«Νιώθω σίγουρος γι’ αυτό που έκανα. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω. Νομίζω είμαι ψύχραιμος. Σέβομαι τους θεσμούς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αυτό έδειξα», είπε και συνέχισε περιγράφοντας την επόμενη ημέρα της ζωής του: «τώρα κανονικότητα. Επιστροφή στην κανονικότητα της ζωής μου. 17 χρόνια, από το 2009 εκλέγομαι βουλευτής χωρίς κανένα διάλειμμα». Για την διαγραφή του ο βουλευτής σημείωσε με νόημα ότι «νομίζω το σκεφτόντουσαν. Δεν είμαι εγώ το βασικό πρόβλημα. Το θέμα είναι οι εκλογές. Τα κόμματα είναι αρχηγικά, άρα τα πρόσωπα παίζουν ρόλο, τα πάντα κρίνονται στις εκλογές».

Ωστόσο ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος έδειξε ότι έχει κόψει σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ του Ν. Ανδρουλάκη λέγοντας ότι δεν θα πάει στο συνέδριο, ενώ στην ερώτηση αν είναι ακόμη μέλος του ΠΑΣΟΚ απάντησε: «δεν το ξέρω ακόμη δεν έχω ρωτήσει. Αυτό πρέπει να ρωτήσετε το κόμμα». Όσον αφορά την πολιτική ζήτησε «υπομονή» και σημείωσε πως «θέλω λίγο χρόνο. Δεν μπορώ να σας πω. Όλα έχουν γραφτεί αυτές τις ημέρες. Από ότι πηγαίνω στην κυβέρνηση της ΝΔ, ότι πάω να φτιάξω την κεντροαριστερά με τον Τσίπρα, ότι πάω να γίνω περιφερειάρχης, ότι γυρίζω στο ΠΑΣΟΚ. Δημαρχείο δεν πάω!»

Ακόμη ο Οδ, Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι δεν έχει διαβάσει το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα αλλά εκτίμησε ότι «εάν κατέβει, θα είναι δεύτερο ή τρίτο στην Αρκαδία το κόμμα Τσίπρα». Για τον διάδοχό του Δ. Γιαννακούρα είπε «θα του ευχηθώ, θα του ευχηθώ. Εάν είχα πρόβλημα ειδικό που λένε δεν θα έδινα την έδρα… Καλή επιτυχία».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης