Ο Άδωνις προαναγγέλλει οικονομικά μέτρα πριν καν εξειδικευτούν από τα υπουργεία

Must Read

Ακόμα και στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία η βιασύνη του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη να προαναγγέλλει οικονομικά μέτρα εκτός της αρμοδιότητάς του και μάλιστα πριν καν εξειδικευτούν από τα αρμόδια υπουργεία. Για να μπορεί να σουλατσάρει καθημερινά στα κανάλια. φροντίζει να τα τροφοδοτεί με ειδήσεις. Ενισχύει έτσι το πολιτικό του προφίλ με τη δουλειά των συναδέλφων του στην κυβέρνηση.

Όμως οι σχέσεις του κ. Γεωργιάδη με τον συγκάτοικο του στο κτίριο της πλατείας Συντάγματος είναι… προβληματικές και το πρόσφατο θέμα των ενοικίων μπορεί να δυναμιτίσει μια ήδη τεταμένη κατάσταση. Γιατί οι υποσχέσεις για ελαφρύνσεις στα ενοίκια των επαγγελματιών μπορεί να αποδειχθούν στην πράξη ακάλυπτες επιταγές! Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η εικόνα του ταμείου του κράτους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This