Σπίτια σε μετανάστες νοικιάζει ο… φιλεύσπλαχνος Δημήτρης Παπαδημούλης – Τον «έκραξαν από το twitter

Must Read

Και όμως ο ανθρωπισμός μπορεί να είναι… επικερδής δραστηριότητα, όπως αποδεικνύει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, που εντυπωσίασε το πανελλήνιο με τις αποδόσεις του στο real estate την προηγούμενη εβδομάδα! Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, o αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θέλησε να προλάβει τις αναπόφευκτες αποκαλύψεις και έσπευσε να αποκαλύψει ο ίδιος ότι είναι «σπιτονοικοκύρης» μεταναστών!

Δεδομένου ότι οι πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί τα πλήθος ακίνητα της ιδιοκτησίας του είχαν αρχίσει να διαχέονται, ο κ. Παπαδημούλης παραδέχθηκε μιλώντας στο Κόκκινο ότι έχει νοικιάσει τρία από τα οκτώ σπίτια που αγόρασε το 2018 σε ΜΚΟ που φιλοξενούν μετανάστες. Συγκεκριμένα, είπε ότι πρόκειται για σπίτια «ενοικιασμένα από ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ» και μάλιστα τόνισε, προφανώς θέλοντας να αποδείξει ότι δεν πρόκειται περί… σκανδάλου, ότι αυτές οι μισθώσεις συνεχίζονται και με την κυβέρνηση της Ν.Δ.!

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα από το γεγονός ότι ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικερδή σχέση με ΜΚΟ οι οποίες ασχολούνται με το Μεταναστευτικό. Πρόκειται περί μιας δραστηριότητας η οποία άνθησε στη χώρα τα χρόνια της διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και σίγουρα ακόμη… καλά κρατεί. Γιατί, λοιπόν, να μην επιχειρήσει να βγάλει και χρήματα από αυτό ο κ. Παπαδημούλης, αφού, άλλωστε, ανήκει στην πολιτική ελίτ που φρόντισε να πλημμυρίσει η χώρα μετανάστες;

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, λοιπόν, για τον κ. Παπαδημούλη, ο οποίος καταφέρνει να αγοράζει τόσα πολλά σπίτια σε τόσο χαμηλή τιμή! Σπίτια που είναι φτηνά διότι είναι σε περιοχές οι οποίες έχουν υποβαθμιστεί λόγω του Μεταναστευτικού και στη συνέχεια μπορεί να μεταφέρει ακόμα περισσότερους μετανάστες σε αυτές, κάνοντας ταυτόχρονα απόσβεση των επενδύσεών του.

Με ζεστό χρήμα που έρχεται από τον μισθό του στην Ευρωβουλή και με τις επενδύσεις του ο κ. Παπαδημούλης καταφέρνει να διασφαλίσει ότι τα επόμενα χρόνια οι τιμές στην περιοχή ενδιαφέροντός του θα… παραμείνουν χαμηλές, έτσι ώστε να αγοράσει και διψήφιο αριθμό σπιτιών! Κερδισμένος ο ευρωβουλευτής, κερδισμένοι και οι μετανάστες. Ποιοι χάνουν; Αυτοί των οποίων οι φόροι χρηματοδοτούν τη διαμονή των μεταναστών και οι άτυχοι που είχαν ακίνητη περιουσία στις περιοχές ενδιαφέροντος του κ. Παπαδημούλη.

H επιλογή του αυτή προκάλεσε την κατακραυγή αρκετών χρηστών στο twitter που τον έκραξαν:

https://twitter.com/konk24/status/1262261503367020545

https://twitter.com/ste506/status/1262117275697647623

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This