Παρασκευή 7/5/2021

Άννα Διαμαντοπούλου: Από παρ’ ολίγον Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο ΔΣ της Coca Cola

«Τρούπωσε τρούπωσε» η Άννα, που έλεγε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε μία από τις θρυλικές του ταινίες. Η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου αναλαμβάνει τον Ιούνιο θέση στο διοικητικό συμβούλιο του πολυεθνικού κολοσσού Coca-Cola, αντικαθιστώντας τον Τζον Σεκί, o οποίος παραιτείται.

«Ο Τζον Σεκί σκοπεύει να αποσυρθεί από το διοικητικό συμβούλιο μετά τη λήξη της ετήσιας γενικής συνέλευσης, αφού υπηρέτησε ως ανεξάρτητος διευθυντής για έξι χρόνια. Το διοικητικό συμβούλιο προτείνει να εκλέξει την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου ως νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ως νέο μέλος της Επιτροπής Αμοιβών» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.

Είδε και απόειδε δηλαδή η Άννα και τελικά κατέληξε στα καλύτερα… Ως γνωστόν, είναι πρώην επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπή για την Απασχόληση και τις Κοινωνικές Υποθέσεις, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ – Δίκτυο Μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και γενικά μέσα σε όλα…

Το όνομά της, μάλιστα, «έπαιξε» και για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ υπήρχαν φήμες ότι θα γινόταν υπουργός του Μητσοτάκη. Αλλά σιγά μην άφηνε η Άννα τον γάμο να πάει για… πουρνάρια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ