Γιάννης Μπέζος: «Δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο» (video)

Must Read

Είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς που έχει αγαπηθεί από τους λάτρεις του θεάτρου όπως και από τις τηλεοπτικές σειρές που χρόνια τώρα, η τηλεόραση προβάλλει επανειλημμένα. Το ακριβοθώρητο προφίλ του Γιάννη Μπέζου δεν έχει ενοχλήσει το κοινό του, απεναντίας, έχει συντελέσει στον μεγάλο σεβασμό και την αναγνώριση του πετυχημένου ηθοποιού σε όλη τη διάρκεια της πορείας του.

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της  Ελεονώρας Μελέτη και παραχώρησε μια συνέντευξη με την ειλικρίνεια και την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζουν.

Μιλώντας για την πανδημία του κορωνοϊού και πόσο έπληξε του καλλιτέχνες, ο Κ. Μπέζος τόνισε ότι δεν έχει βγει η η χώρα από την πρίζα και πρέπει να συνεχίσουμε με όποιες δυσκολίες και να βρούμε τρόπο για να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

«Δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ»

Όσον αφορά την ταύτιση με τους ρόλους του, ο Κ. Μπέζος, ομολόγησε ότι δεν μπαίνει σε αυτή την διαδικασία, και ότι είναι εκείνος για τον οποίον οι θεατές θα επιλέξουν να δουν την παράσταση και όχι οι ρόλοι που ερμηνεύει:

«Θα μου επιτρέψετε να σας πω, δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν τον ρόλο, αλλά εμένα να παίζω ή τους συναδέλφους μου. Κανείς δεν ασχολείται με τους ρόλους. Αυτά είναι κλισέ που τα χρησιμοποιούμε στον χώρο μας για να εντυπωσιάζουμε. Νομίζω πως οι θεατές έρχονται για να μοιραστούν κάποιες ώρες μαζί μας. Γιατί έχουμε να τους πούμε, μέσα από ένα έργο ή αν δεν έχουμε κάτι να τους πούμε, απογοητεύονται και φεύγουν».

«Δεν είμαι ευρείας χρήσης»

Ο αγαπημένος ηθοποιός με χειμαρρώδη αυθεντικότητα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμεί να βγάζει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του, ακόμα κι αν εκείνοι στεναχωριούνται:

«Δεν είμαι ευρείας χρήσης, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βγω έξω και θα μοιράζω φιλιά και χάδια. Δε βγάζω φωτογραφίες με το κοινό. Ας στενοχωριέται. Πάντως με εκτιμάει περισσότερο. Σας βεβαιώ. Ξέρει πως δεν του λέω ψέματα. Αλλιώς θα ήμουν ανακόλουθος και ψεύτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος για φωτογραφία και αγκαλιά. Δε γίνεται. Είναι το στυλ μου τέτοιο. Δεν το κάνω γιατί είμαι σνομπ. Δεν είναι η καρδιά μου προς τα εκεί. Αυτό δε σημαίνει πως δεν τους εκτιμώ και δεν τους αγαπώ τους ανθρώπους. Ίσα-ίσα που με το έργο μου έχω δείξει πως τους αγαπώ πιο πολύ από άλλους που τους χαϊδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τον θαυμασμό ας τον χάσω, την εκτίμηση δε θέλω να χάσω. Ο θαυμασμός δε με ενδιαφέρει. Η εκτίμηση είναι άλλο πράγμα» τόνισε ο σπουδαίος ηθοποιός και συνέχισε:

«Μια φορά μιλούσα με έναν πάρα πολύ καλό συνάδελφό μου, μικρότερο από μένα. Και κάτι λέγαμε για τις φωτογραφίες. Πως εγώ δε βγάζω φωτογραφίες με τον κόσμο. Και μου είπε ότι σκέφτεται να το κάνει και αυτός. “Να μη βγάζεις του είπα. Γιατί αν έχει αντίκρισμα αυτό που κάνεις θα σε έχουν στην καρδιά τους, όχι στο μαξιλάρι τους. Γιατί τη φωτογραφία αυτή οι πρώτοι που θα τη πετάξουν θα είναι αυτοί. Γιατί όταν σε έχουν μέσα τους δεν φεύγεις ποτέ. Αλλά πρέπει να είσαι παρών με τη δουλειά σου και με τη στάση σου γενικότερα”. Το κοινό ακολουθεί αυτούς που είναι γενναίοι».

https://www.youtube.com/watch?v=qrAiSK4dzms

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This