Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Έφυγε από τη ζωή η Άννυ Πασπάτη

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Το τελευταίο αντίο είπαν συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι στην ηθοποιό Άννυ Πασπάτη, η οποία κηδεύτηκε σήμερα στο facebook στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Η Άννυ Πασπάτη γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1966. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1963 στην ταινία “Αγάπησα και πόνεσα”.

Σημαντική ήταν η θεατρική της πορεία, αλλά και η συνεργασία της τόσο με το Εθνικό Θέατρο όσο και με ελεύθερους θιάσους. Αξιόλογη είναι και η πορεία της στην τηλεόραση. Από το 1965 έως το 1994 έλαβε μέρος σε 78 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Φιλμογραφία

Αδέξιος εραστής (1985)

Τα πρόσωπα του Θεού (1985)

Χωρίς μάρτυρες (1983)

Τελευταίος διάλογος (1982)

Ανατολική περιφέρεια (1979)

Εν ονόματι του νόμου (1970)

Ένα αστείο κορίτσι (1970)

Ο Νταβέλης (1969)

Αφροδίτη το κορίτσι που πόνεσε(1968)

Χαϊδω (1967)

Σκλάβοι της μοίρας (1966)

Με πόνο και με δάκρυα (1965)

Αμφιβολίες (1964)

Σχολή για σωφερίνες (1964)

Αγάπησα και πόνεσα (1963)

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ