Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Το δράμα του Cirque du Soleil: Είναι αναγκασμένο να διώξει 3.500 καλλιτέχνες για να μη φαλιρίσει!

Παραλίγο να «σκοτώσει» το πιο φημισμένο τσίρκο του κόσμου η πανδημία του Covid-19, καθώς το Cirque du Soleil αναγκάζεται να απολύσει το 95% των καλλιτεχνών του, για να μην κατεβάσει οριστικά… ρολά!

Η διεύθυνση της καναδικής εταιρίας του Cirque du Soleil έκλεισε συμφωνία με το καναδικό Δημόσιο για να αποφύγει τη χρεοκοπία. Αυτή προβλέπει ότι θα απολυθούν περίπου 3.500 εργαζόμενοι και η εταιρία θα λάβει δάνειο 180.000.000 ευρώ από την επαρχία Κεμπέκ, ενώ οι μέτοχοί της αναλαμβάνουν την υποχρέωση να βάλουν στα ταμεία άλλα 90.000.000 ευρώ, για να κλείσουν τα οικονομικά ανοίγματα που μπορεί να προκαλούσαν την κατάρρευση του περίφημου «Τσίρκου του Ήλιου».

«Με μηδενικά έσοδα από τη στιγμή που αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε τις παραστάσεις μας εξαιτίας της Covid-19, η διοίκηση έπρεπε να ενεργήσει αποφασιστικά», δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρίας, Ντάνιελ Λαμάρ. Εκτός από το περιοδεύων τσίρκο, έχουν ακυρωθεί και έξι παραστάσεις στο Λας Βέγκας, αλλά και τα μιούζικαλ με τραγούδια των Beatles και του Μάικλ Τζάκσον.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ