Η Μαρία Κίτσου μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη στο έργο-σταθμός του Ταχτσή «Το τρίτο στεφάνι»

Must Read

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Κώστα Ταχτσή «Το τρίτο στεφάνι» θα ζωντανέψει από τις 10 Οκτωβρίου 2020 στο θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με πρωταγωνίστριες τις ταλαντούχες Μαρία Κίτσου και Μαρία Καβογιάννη.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και την αβεβαιότητα της τελευταίας περιόδου, οι Θεατρικές Σκηνές προετοιμάζονται πυρετωδώς και έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας λόγω κορονοϊού, με βασικό γνώμονα την προστασία του κοινού και του προσωπικού, κάνουν το μεγάλο βήμα και παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη παραγωγή της χρονιάς!

Τη Μαρία Καβογιάννη και τη Μαρία Κίτσου θα τις δούμε στους εμβληματικούς ρόλους της Εκάβης και της Νίνας. Η μεγάλη παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών θα παρουσιάσει σε ολοκαίνουργια διασκευή την ποίηση του μυθιστορήματος, σεβόμενη την πρόθεση του συγγραφέα για μια ιστορία που, όπως και η ζωή, ανοίγει και κλείνει σαν κύκλος.

Μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας όχι με διάθεση διδακτική, αλλά με ένα σπάνιο χιούμορ που αναδεικνύει καίρια όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να παλεύει κάποιος στη ζωή.

Ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τηλεοπτική σεζόν 1995-1996 μεταφέρθηκε με πιστότητα στην τηλεόραση από το κανάλι του ΑΝΤ1 το μυθιστόρημα-σταθμός του Ταχτσή «Το τρίτο στεφάνι», σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη, με πρωταγωνίστριες τις υπέροχες Λήδα Πρωτοψάλτη και Νένα Μεντή. Εκεί έπαιζε και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος σκηνοθετεί τώρα την παράσταση στο Παλλάς.

Οι κούκλες αδελφές Σταμίρη πόζαραν και έγινε «σεισμός» στο διαδίκτυο

Και ενώ η Μαρία Κίτσου «τρέχει Μαραθώνιο» με τις αναγνώσεις του ρόλου της στο θέατρο Παλλάς, οι αδελφές Σταμίρη από τις «Άγριες μέλισσες» έχουν non stop γυρίσματα. Στο σίριαλ οι σχέσεις των τριών αδερφών είναι κάκιστες αλλά πίσω από τις κάμερες η Μαρία Κίτσου (Λενιώ), η Ελλη Τρίγγου (Ασημίνα) και η Δανάη Μιχαλάκη (Δρόσω) βιώνουν χαρούμενες στιγμές.

Οι τρεις τους ποζάρουν, κούκλες, αγκαλιασμένες και με φωτεινά χαμόγελα στον φωτογραφικό φακό. Τη φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Μαρία Κίτσου και τα likes ήταν χιλιάδες… «The Stamiri sister’s! #σταμίρη γεννιέσαι δεν γίνεσαι» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα. Οι θαυμαστές της σειράς δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους και σχολιάζουν το σπάνιο αυτό στιγμιότυπο ευτυχίας των τριών κοριτσιών και τους γράφουν ότι τις περιμένουν πώς και πώς να επιστρέψουν από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης: Η Γωγώ Μαστροκώστα απολαμβάνει τις διακοπές της στον τόπο όπου γεννήθηκε και ξεσηκώνει με το κορμί της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This