Σαν το παλιό καλό κρασί: Οι ABBA επιστρέφουν μέσα στο 2021 με 5 ολοκαίνουρια τραγούδια! (video)

Must Read

Τι κι αν ο νέος κορωνοϊός τους ανάγκασε να αναβάλουν για το 2021 την παγκόσμια τουρνέ τους, στην οποία θα τραγουδήσουν τα… ολογράμματά τους; Οι ABBA δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια.

Μπήκαν ξανά στο στούντιο έπειτα από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες και ετοίμασαν πέντε ολοκαίνουργια τραγούδια, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν το νέο έτος.

Ο Μπιορν Ουλβέους, ο οποίος μαζί με τον Μπένι Άντερσον, την Ανιέτα Φέλτσκογκ και την Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ αποτέλεσαν το διασημότερο συγκρότημα της Σουηδίας, αποκάλυψε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Reasons to Βe Cheerful» ότι τελικά έγραψαν περισσότερα τραγούδια από όσα προγραμμάτιζαν.

Αντί για δύο, με τους τίτλους «I Still Have Faith in You» και «Don’t Shut me Down», κατέληξαν να ηχογραφήσουν πέντε νέα τραγούδια, τα οποία θα αρχίσουν να παίζουν στα ραδιόφωνα με το νέο έτος.

Μιλώντας για την τουρνέ, στην οποία θα τραγουδούν τα avatars τους, η εκπομπή υποστήριξε ότι έπρεπε να είχε ήδη αρχίσει, αλλά «εξαιτίας τεχνικών δυσκολιών και της πανδημίας» θα ξεκινήσει του χρόνου.

  • Δείτε τη ζωντανή εμφάνισή τους στο Wembley το 1979:

https://youtu.be/Au0bt5shEyM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This