Η Φωτεινή Δάρρα εκπέμπει από τους Δελφούς τη βραδιά της πανσελήνου, στις 3 Αυγούστου

Must Read

Συνεχίζοντας τις πρωτοποριακές συναυλίες της, που μεταδίδονται διαδικτυακά με ή χωρίς κοινό, η Φωτεινή Δάρρα θα βρεθεί πρώτη φορά στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και συγκεκριμένα στη Ρωμαϊκή Αγορά μαζί με την πενταμελή ορχήστρα της για μία μοναδική εμφάνιση κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι!

Η συναυλία θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την επίσημη σελίδα της στο facebook και από το επίσημο site του Δήμου Δελφών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα πρέπει να δηλώσει εγκαίρως συμμετοχή για να εξασφαλίσει την κράτησή του και να απολαύσει το live με ασφάλεια, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα τραγουδήσω για πρώτη φορά στον ιερό χώρο των Δελφών, στον ομφαλό της Γης, όπως έλεγαν οι αρχαίοι Ελληνες και όπως πιστεύεται ακόμα και σήμερα από Ελληνες και ξένους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μέσα από την κινηματογράφηση αυτής της συναυλίας θα προσπαθήσουμε να στρέψουμε το ενδιαφέρον όλου του κόσμου στους Δελφούς αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας την αδιαμφισβήτητη αξία του αρχαιολογικού χώρου με όχημα την ελληνική μουσική» δήλωσε η Φωτεινή Δάρρα, δίνοντας κατόπιν την υπόσχεση: «Συνεχίζουμε με συναυλίες που εκπέμπουν κι από άλλα μέρη της Ελλάδας, προβάλλοντας τις ομορφιές της χώρας μας μέσα από τα τραγούδια μας».

Δείτε επίσης: Ερωτευμένοι στην Αντίπαρο ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η Ιωάννα Σιαμπάνη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This