Πέμπτη 17/6/2021

Πρεμιέρα στην Επίδαυρο με λαμπερές παρουσίες και τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό

Πρεμιέρα για τη «Λυσιστράτη» στην Επίδαυρο με απαραίτητο αξεσουάρ τη μάσκα για την προστασία από τον κορωνοϊό και πολλά ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Χιλιάδες θεατές βρέθηκαν στο αργολικό θέατρο την Παρασκευή (αλλά και τις δύο επόμενες ημέρες που παίχτηκε η παράσταση), για να απολαύσουν τη Βίκυ Σταυροπούλου στον ρόλο της ομώνυμης αριστοφανικής ηρωίδας.

Μεταξύ αυτών, και δεκάδες celebrities, οι οποίοι είχαν μαζί και τις μάσκες τους, καθώς είναι υποχρεωτική η χρήση της κατά την είσοδο και την έξοδο από τον χώρο του θεάτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Στα πρώτα καθίσματα του αρχαίου θεάτρου διακρίναμε τη μονάκριβη κόρη της θεατρικής Λυσιστράτης Δανάη Μπάρκα μαζί με τον σύντροφό της Πάνο Αδαμόπουλο στην πρώτη τους κοινή κοσμική έξοδο μετά την επανασύνδεσή τους.

Εκεί ήταν επίσης η Μαρίζα Ρίζου, η οποία χειροκρότησε ενθουσιωδώς μαζί με το πλήθος τον σύντροφό της Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, ο οποίος επιμελήθηκε τη σκηνοθεσία της παράστασης και κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους. Το συγκεκριμένο ζευγάρι, ωστόσο, απέφυγε για ακόμη μία φορά τις κοινές φωτογραφίες. Απεναντίας, ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος επίσης παίζει στη «Λυσιστράτη», πόζαρε κατευθείαν στον φακό με τη γυναίκα του, Ελένη Καρακούλη, η οποία δεν γινόταν να λείπει από την πρεμιέρα του.

Ένας κι ένας

Φυσικά, η λίστα με τους celebrities που φόρεσαν τις μάσκες τους και βρέθηκαν στην αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου δεν σταματά εδώ. Έτσι, παρακολούθησαν την παράσταση ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος, όπως ακούγεται, ετοιμάζει νέο σίριαλ, ο φρεσκοξυρισμένος Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τη Βίκυ Σταυροπούλου, η πάντοτε κομψή και όμορφη Μαρία Ναυπλιώτου, ο Χρήστος Σπανός με τη σύζυγό του Μελίνα Παιονίδου και την κόρη τους, Μαρίνα, αλλά και η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον άντρα της Νικηφόρο Χαραγκιώνη.

Τέλος, στην Επίδαυρο με μάσκα έσκασε μύτη και ο Δημήτρης Λιγνάδης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος υπογράφει την παραγωγή της «Λυσιστράτης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ