Πρεμιέρα στην Επίδαυρο με λαμπερές παρουσίες και τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό

Must Read

Πρεμιέρα για τη «Λυσιστράτη» στην Επίδαυρο με απαραίτητο αξεσουάρ τη μάσκα για την προστασία από τον κορωνοϊό και πολλά ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Χιλιάδες θεατές βρέθηκαν στο αργολικό θέατρο την Παρασκευή (αλλά και τις δύο επόμενες ημέρες που παίχτηκε η παράσταση), για να απολαύσουν τη Βίκυ Σταυροπούλου στον ρόλο της ομώνυμης αριστοφανικής ηρωίδας.

Μεταξύ αυτών, και δεκάδες celebrities, οι οποίοι είχαν μαζί και τις μάσκες τους, καθώς είναι υποχρεωτική η χρήση της κατά την είσοδο και την έξοδο από τον χώρο του θεάτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Στα πρώτα καθίσματα του αρχαίου θεάτρου διακρίναμε τη μονάκριβη κόρη της θεατρικής Λυσιστράτης Δανάη Μπάρκα μαζί με τον σύντροφό της Πάνο Αδαμόπουλο στην πρώτη τους κοινή κοσμική έξοδο μετά την επανασύνδεσή τους.

Εκεί ήταν επίσης η Μαρίζα Ρίζου, η οποία χειροκρότησε ενθουσιωδώς μαζί με το πλήθος τον σύντροφό της Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, ο οποίος επιμελήθηκε τη σκηνοθεσία της παράστασης και κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους. Το συγκεκριμένο ζευγάρι, ωστόσο, απέφυγε για ακόμη μία φορά τις κοινές φωτογραφίες. Απεναντίας, ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος επίσης παίζει στη «Λυσιστράτη», πόζαρε κατευθείαν στον φακό με τη γυναίκα του, Ελένη Καρακούλη, η οποία δεν γινόταν να λείπει από την πρεμιέρα του.

Ένας κι ένας

Φυσικά, η λίστα με τους celebrities που φόρεσαν τις μάσκες τους και βρέθηκαν στην αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου δεν σταματά εδώ. Έτσι, παρακολούθησαν την παράσταση ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος, όπως ακούγεται, ετοιμάζει νέο σίριαλ, ο φρεσκοξυρισμένος Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τη Βίκυ Σταυροπούλου, η πάντοτε κομψή και όμορφη Μαρία Ναυπλιώτου, ο Χρήστος Σπανός με τη σύζυγό του Μελίνα Παιονίδου και την κόρη τους, Μαρίνα, αλλά και η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον άντρα της Νικηφόρο Χαραγκιώνη.

Τέλος, στην Επίδαυρο με μάσκα έσκασε μύτη και ο Δημήτρης Λιγνάδης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος υπογράφει την παραγωγή της «Λυσιστράτης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This