Στη θάλασσα του Αιγαίου σκορπίστηκε η τέφρα του Γιώργου Κοτανίδη

Must Read

Η σορός του Γιώργου Κοτανίδη αποτεφρώθηκε, και η κόρη του Εύα Κοτανίδη γράφει με συγκίνηση πως ο αγαπημένος ηθοποιός «κατοικεί πια στο αγαπημένο του Αιγαίο Πέλαγος».

Η Εύα Κοτανίδη, ανέφερε πως «Πριν το χειρουργείο, ένα πράγμα του έδινε δύναμη: η σκέψη της πρώτης του καλοκαιρινής βουτιάς στην Ερεσό.» 

Η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη, εκπλήρωσε την επιθυμία του με έναν διαφορετικό τρόπο, και διέσπειρε χθες την τέφρα του στην Ερεσό της Λέσβου, έξι μήνες μετά τον θάνατό του και την αποτέφρωσή του στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Η κόρη του Εύα Κοτανίδη κοινοποίησε χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Μια ζεστή καλησπέρα από την Ερεσό, τον αγαπημένο τόπο του πατέρα μας στον οποίο πέρασε τα τελευταία καλοκαίρια της ζωής του.

Πριν το χειρουργείο, ένα πράγμα του έδινε δύναμη: η σκέψη της πρώτης του καλοκαιρινής βουτιάς στην Ερεσό. Εχτές, με έναν διαφορετικό τρόπο δυστυχώς, πραγματοποιήσαμε αυτή του την επιθυμία.

Ο Γιώργος Κοτανίδης κατοικεί πια στο αγαπημένο του Αιγαίο Πέλαγος.
Ευχαριστούμε θερμά τον Αντώνιος Αλακιώτης, πρόεδρο της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, για την πολύτιμη βοήθεια του και το δρόμο που άνοιξε για τον πατέρα μας όπως και για τόσους άλλους.

Ήρθε επίσης η ώρα να κλείσει και το προφίλ του Yorgos Kotanidis το οποίο αποτέλεσε τόσα χρόνια έδαφος για πολύ γόνιμο διάλογο για πολλά και διαφορετικά θέματα.
Ευχαριστούμε όλους σας για την αγάπη και τη στήριξη.

Η σελίδα Γιώργος Κοτανίδης Yorgos Kotanidis παραμείνει ενεργή στη μνήμη του πατέρα μας».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This