Νεκρή στα 82 της η Νταϊάνα Ριγκ, γνωστή και ως Ολένα Ταϊρέλ στο δημοφιλέστατο «Game of Thrones» (video)

Must Read

Θύμα της επάρατης νόσου και η Ντιάνα Ριγκ, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 82 της, σήμερα Πέμπτη 10/09, έχοντας διαγνωστεί με καρκίνο τον περασμένο Μάρτιο.

Η Ριγκ έγινε ευρέως γνωστή ενσαρκώνοντας την Έμα Πιλ στην κλασική τηλεοπτική σειρά του ’60 «Οι Εκδικητές», ενώ υπήρξε, μεταξύ άλλων, και η μοναδική ηθοποιός που είχε την τύχη και, ταυτόχρονα, ατυχία να νυμφευθεί -επί της μεγάλης οθόνης- τον θρυλικό Τζέιμς Μποντ, στην ταινία «Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Στην Υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητος»!

Παράλληλα ήταν και εξαιρετική θεατρική ηθοποιός, ενώ οι νεότερες γενιές την έμαθαν μέσω της απολαυστικής ερμηνείας της ως Ολένα Ταϊρέλ στην υπερεπιτυχημένη σειρά του HBO «Game of Thrones».

Μάλιστα, το 1994 η Βασίλισσα Ελισάβετ την έχρισε «Ντάμα» (το θηλυκό του «Σερ») για την προσφορά της στην τέχνη της υποκριτικής.

Αναφερόμενη στη θλιβερή είδηση, η ηθοποιός κόρη της, Ρέιτσελ Στίρλινγκ, έγραψε: «Η πολυαγαπημένη μου μαμά πέθανε ήρεμα στον ύπνο της νωρίς το πρωί, στο σπίτι, ενώ κοντά της ήταν η οικογένειά της. Πέθανε έπειτα από διάγνωση καρκίνου το Μάρτιο και πέρασε τους τελευταίους της μήνες αναπολώντας την υπέροχη ζωή της, γεμάτη αγάπη, γέλιο και βαθιά υπερηφάνεια για το επάγγελμά της. Θα μας λείψει απερίγραπτα».

  • Δείτε την ως… σαρδόνια Ολένα Ταϊρέλ σε ένα απολαυστικό μίνι αφιέρωμα:

https://youtu.be/WoA_yhqYcf4

  • Θυμηθείτε τότε που… ντύθηκε νυφούλα για χάρη του «πολύ» Τζέιμς Μποντ:

  • Δείτε την τότε που… έκαιγε καρδιές ως Έμα Πιλ στους τηλεοπτικούς «Εκδικητές»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This