Η Δέσποινα Μοίρου υποδύεται τη μεγάλη σταρ Ελίζαμπεθ Τέιλορ – Τα γυρίσματα σε Υδρα – Πειραιά!

Must Read

Άλλο ένα σπουδαίο κεφάλαιο στη διεθνή καριέρα της Δέσποινας Μοίρου, καθώς η δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται την τεράστια Ελίζαμπεθ Τέιλορ στην ταινία «Affairs on Capri». Μάλιστα μέρος των γυρισμάτων έχει γίνει ήδη σε Αθήνα και Υδρα.

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου εξηγεί στην «Espresso» και τον Βαγγέλη Καράλη πώς την επέλεξε για τον ρόλο ο γνωστός Βρετανός σκηνοθέτης Paul Wiffen: «Είναι ο ρόλος της ζωής μου, αισθάνομαι πολύ υπερήφανη. Ο γνωστός σκηνοθέτης με συνάντησε σε κόμεντι κλαμπ του Λονδίνου, όπου έκανα stand up comedy υποδυόμενη τον Όζι Οζμπορν!

Ενθουσιάστηκε και με ρώτησε ποιους άλλους χαρακτήρες κάνω live. Έδειξα στον καταξιωμένο σκηνοθέτη φωτογραφίες που υποδύομαι την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και άλλους μεγάλους σταρ. Τότε μου είπε ότι έκανε κάστινγκ για την ταινία που έχει στα σκαριά για να βρει την ιδανική ηθοποιό που θα υποδυθεί την Τέιλορ! Την ώρα που κουβεντιάζαμε άλλαζα τη φωνή μου, μιλούσα ως Λιζ και γελούσα όπως αυτή. Αυτά ήταν αρκετά για να πειστεί. Πήρα τον ρόλο χωρίς καν να κάνω κάστινγκ».

Μέρος των γυρισμάτων έχει γίνει ήδη σε Υδρα και Αθήνα, όπως μας εξηγεί η ηθοποιός: «Τα γυρίσματα άρχισαν εδώ και μέρες στην Αθήνα και την Υδρα, γιατί λόγω του κορωνοϊού ήταν αδύνατο να πάμε στο Κάπρι, στην Ιταλία. Έχουμε κάνει γυρίσματα στο λιμάνι του Πειραιά, μας πρόσφεραν το μουσείο-πλοίο που στην ταινία καταφθάνει με αυτό η Τέιλορ στη Νάπολη, όπως και στην Υδρα (για τις ανάγκες της ταινίας μεταμορφώθηκε σε Κάπρι, μια και εκεί πήγε το πρώτο Σαββατοκύριακο του έρωτά τους με τον Μπάρτον). Επίσης γίνονται γυρίσματα και σε στούντιο, γιατί υποδύομαι τη Λιζ στην αρχή της ταινίας ως Κλεοπάτρα. Άλλωστε στα γυρίσματα της θρυλικής ταινίας γνώρισε και τον Ρίτσαρντ Μπάρτον».

Η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια υπογραμμίζει στην «Espresso» ότι για τις ανάγκες του φιλμ είδε όλες τις ταινίες της Τέιλορ, διάβασε τις βιογραφίες της και είδε όλες τις συνεντεύξεις της. Χαρακτηριστικό άλλωστε του πόσο απαιτητική είναι η Δέσποινα Μοίρου με τον εαυτό της είναι το γεγονός ότι ξαναγύρισε πολλές σκηνές μαζί με τον σκηνοθέτη, όταν εκείνη διαπίστωσε πως δεν την κάλυπταν υποκριτικά.

Να σημειωθεί πως η ταινία θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ των Καννών, του Βερολίνου και της Βενετίας, ενώ μέσα στο 2021 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες. O ηθοποιός Εντ Γουόρντ υποδύεται τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, ενώ στο καστ ξεχωρίζει το όνομα της Σούζαν Κένταλ!

Η Ελληνίδα ηθοποιός τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, έχοντας δάσκαλό της τον θρυλικό Αλ Πατσίνο, πρωταγωνιστώντας σε σπουδαίες ταινίες και σε σίριαλ που προβάλλονται σε πέντε από τα μεγαλύτερα κανάλια της Αμερικής. Έχει συμμετάσχει σε 12 ξένες ταινίες με διάσημους ηθοποιούς, όπως οι Φέι Ντάναγουεϊ, Ντάριλ Χάνα, Μάικλ Μάντσεν, Λέινι Καζάν, και έχει βάλει στις ταινίες «Nurses do it better» «Vamp bikes Dos», «Vamp bikes tres», «The Proposal» τη δική τηςσφραγίδα!

Όλα αυτά τα χρόνια κάνει καριέρα στο stand up με ρόλους που γράφει και υποδύεται, συμπεριλαμβάνοντας διάσημους Αμερικανούς, όπως τους Lady Gaga, Οζι Οζμπορν, Σοφία Βεργκάρα, Κιμ Καρντάσιαν, Μελάνια Τραμπ, Λούσι Μπολ, Μέριλιν Μονρόε, Τζόαν Κρόφορντ και πολλούς ακόμη. Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα comedy clubs σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη, όπου ξεκίνησαν την καριέρα τους μεγάλοι κωμικοί, όπως οι Τζιμ Κάρεϊ και Εντι Μέρφι.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This