Πέθανε η Άλκηστις Παυλίδου

Must Read

Η Άλκηστις Παυλίδου δεν βρίσκεται πια εδώ. Η καταξιωμένη ηθοποιός με καταγωγή από την Κύπρο, έχασε τη μάχη για τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο, τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, σε ηλικία 74 ετών. Τραγική σύμπτωση της μοίρας, ότι η αγαπημένη ηθοποιός θα γιόρταζε σήμερα τα γενέθλιά της.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος και ολόκληρη η Κύπρος, θρηνούν τον χαμό της, ενώ οι κόρες της Χριστίνα και Κύνθια Παυλίδου, την αποχαιρέτησαν με συγκινητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα…. Μ αυτό το χαμόγελο… Χαρούμενη, αισιόδοξη, δοτική, αγαπησιαρα, ψυχαρα…. Ότι κ να γράψω είναι λίγο για σένα ΜΑΝΟΥΛΑ μου… Ψυχή μου εσύ…. Σ ευχαριστώ…. Για όλα…..» έγραψε η Κύνθια Παυλίδου.

Η Κηδεία της θα πραγματοποιηθεί Τρίτη 6/10 στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στις 15.00, στη Λευκωσία.

Γενναίες στιγμές στο νοσοκομείο για την ηθοποιό λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της:

https://www.youtube.com/watch?v=UcMYvEXievM

Η πορεία της Άλκηστις Παυλίδου

Η Άλκηστις Παυλίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία. Από παιδί σε ηλικία μόλις έντεκα χρόνων λάμβανε μέρος σε παιδικά προγράμματα του ΡΙΚ στο ραδιόφωνο και μετά στη τηλεόραση. Η Άλκηστις Παυλίδου ήταν παντρεμένη και είχε την Χριστίνα τριών ετών, όταν παράτησε τα πάντα για να πάει να σπουδάσει ηθοποιός.

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Τελειώνοντας τις θεατρικές τις σπουδές το 1976 επιστρέφει στη Κύπρο. Ξεκίνησε από το ΡΙΚ από τη τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Στο ΘΟΚ μπήκε το 1977 όπου συνεργάστηκε σαν τακτική ηθοποιός μέχρι το 2002. Στο ΘΟΚ της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει σημαντικούς ρόλους σε παραστάσεις στη Κύπρο και το εξωτερικό όπως: «Ικέτιδες», «Τρωάδες», «Οθέλλος» και άλλα.

Τα τελευταία χρόνια την βλέπουμε στην τηλεόραση σε σειρές με μεγάλη επιτυχία σε όπως «Βουράτε γειτόνοι», «Βεντέτα», «Μόνο μια φορά», «Γενιές της σιωπής», «Τα ρόδα της οργής» και άλλες. Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση είναι στη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνο το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This