Παντελής Θαλασσινός προς τους καλλιτέχνες: «Ζητήστε αμοιβή για εμφανίσεις στην τηλεόραση»

«Η τηλεόραση σ' αυτές τις μέρες είναι το μαγαζί με το περισσότερο κέρδος, δύναμη και αλαζονεία»

Must Read

Ο γνωστός τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τους καλλιτέχνες που παρευρίσκονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ τους προέτρεψε να ζητούν αμοιβή για τις εμφανίσεις τους.

Ο καλλιτεχνικός είναι ένας από τους κλάδους που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση του κορωνοϊού. Με κλειστά τα μαγαζιά και με την απαγόρευση των συναυλιών και των παραστάσεων, τα έσοδά τους περιορίζονται στο ελάχιστο.

Η ανάρτηση του γνωστού τραγουδοποιού στις σελίδες του στα social media έγινε μετά τα έκτακτα μέτρα που πάρθηκαν από την κυβέρνηση και αφορούν τα κλειστά θέατρα και την απαγόρευση συναυλιών. Γι’ αυτό ο Παντελής Θαλασσινός κατέθεσε τη δική του πρόταση, η οποία είναι οι καλλιτέχνες να ζητούν αμοιβή από τα κανάλια όπου εμφανίζονται.

Συναδελφικό

«Παρακαλώ πολύ όλους τους καλλιτέχνες οι οποίοι καλούνται στην τηλεόραση να απαιτούν αμοιβή. Είναι συναδελφικό να αξιώνεις αμοιβή. Μία εμφάνιση στην τηλεόραση συμφωνώ ότι είναι διαφήμιση, όμως όταν δεν υπάρχουν δουλειές και χώροι να σε δει και να σ’ ακούσει κάποιος, είναι άχρηστη, είναι κοροϊδία και μια φούσκα. Το μόνο που κάνεις είναι να τους εξυπηρετείς. Η τηλεόραση σ’ αυτές τις μέρες είναι το μαγαζί με το περισσότερο κέρδος, δύναμη και αλαζονεία» ήταν η οργισμένη τοποθέτηση του αγαπημένου τραγουδοποιού.

Να θυμίσουμε ότι ο καλλιτεχνικός κλάδος μαζί με αυτόν της εστίασης έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία, καθώς αναγκάστηκαν να κλείσουν πρώτοι για ακόμη μια φορά μετά τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This