Συγκινητική εξομολόγηση της Νένας Μεντή για την αξέχαστη Έλλη Λαμπέτη και τη μάχη της με τον καρκίνο

Ο... εφιάλτης της Λαμπέτη

Must Read

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Νένας Μεντή για τη σπουδαία ηθοποιό Έλλη Λαμπέτη και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Στο πλαίσιο ενός αφιερώματος στην αξέχαστη ηθοποιό, το οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ήρθαν στο φως άγνωστες πτυχές της ιστορίας της, μέσα από τα λόγια ανθρώπων που την έζησαν από κοντά.

Έλλη Λαμπέτη

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται η Νένα Μεντή, η οποία μίλησε αρχικά για τις αποτυχημένες, αρχικές προσπάθειες της Λαμπέτη να γίνει ηθοποιός. «Έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό και την κόψανε λόγω ψευδίσματος που είχε εξαιτίας μιας πάρεσης στο πρόσωπο» είπε. Ωστόσο, η Κοτοπούλη κατάλαβε πως είχε ταλέντο και της έδωσε σε ηλικία 16 ετών να παίξει τη Χάνελε (στο ομώνυμο θεατρικό του Χάουπτμαν). «Από τότε απογειώθηκε η Έλλη. Δεν νομίζω ότι θα ξαναγίνει τέτοια ηθοποιός, τόσο μοναδική, ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Πάει το καλούπι, τελείωσε» ανέφερε η ηθοποιός. Μιλώντας στην κάμερα του Alpha, η Νένα Μεντή θυμήθηκε, επίσης, ότι την Έλλη Λαμπέτη στοίχειωνε η ιδέα πως θα πάθει καρκίνο, μία αρρώστια από την οποία έχασε τις αδελφές της.

Νένα Μεντή

«Μου έλεγε, όταν μιλούσαμε για τα προσωπικά μας και για την κατάσταση της υγείας της, εγώ θα πάθω καρκίνο, είμαι σίγουρη…» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε αναφορικά με την περίοδο που ο φόβος της βγήκε αληθινός και αρρώστησε τελικά: «Πήγαινα στο θέατρο και την έβλεπα. Ήταν άλλη Έλλη. Πέρναγε μια σκιά στα μάτια της, είχε πολύ ωραία μάτια. Όταν τελείωσε η παράσταση της “Φιλουμένας” και φύγαμε μαζί, κάνει έτσι στο κεφάλι της και βγάζει την περούκα και μου λέει: “Δες, ούτε μία τρίχα δεν μου έμεινε…”» συμπλήρωσε η Νένα Μεντή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This