H μπαλάντα του Λευτέρη Λαγγούση είναι ένα ξεχωριστό ταξίδι περιπλάνησης

Το «Σ’ Αγαπώ» είναι ένα ρομαντικό, ηλεκτρικό τραγούδι

Must Read

Ένα ταξίδι γεμάτο ένταση, ευαισθησία και συναίσθημα, που ενισχύεται από τη
σπάνια χροιά της φωνής του και τον άμεσο και γεμάτο εικόνες στίχο του. Έτσι κάπως
ένιωσα ακούγοντας το νέο τραγούδι του Λευτέρη Λαγγούση, «Σ’ αγαπώ», με το οποίο προλογίζει το επόμενο δισκογραφικό του βήμα. Ένα τραγούδι που με ιδανικό τρόπο μάς υπενθυμίζει πως η αγάπη είναι μοχλός κίνησης των πάντων!

  • Της Μαίρης Θεοδώρου

Η μουσική του Λευτέρη Λαγγούση κινείται σε ηλεκτρικούς ήχους, χωρίς να εγκαταλείπει την μπαλάντα, και αποτελεί ένα ξεχωριστό ταξίδι περιπλάνησης μέσω του οποίου ο ακροατής αγγίζει συναισθηματική πληρότητα και τελικά την πολυπόθητη «λύτρωση».

Ένας νέος άνθρωπος, με αρκετά μεγάλη πορεία ήδη, ο οποίος εκτός από ερμηνευτής είναι και στιχουργός και συνθέτης. Στα τραγούδια του διακρίνει κανείς τόσο την ικανότητά του να μετατρέπει τις εσωτερικές συγκρούσεις και ανησυχίες, τον φόβο της απώλειας και τις προσωπικές του σκοτεινές στιγμές σε λόγο και μουσική, όσο και τη συνεχή έκφραση της αγάπης ως μοχλό κίνησης των πάντων.

Ο καλλιτέχνης που ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε να ακούσετε κι εσείς τα τραγούδια του ΕΔΩ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πρέβεζα, όπου από την ηλικία των 6 ετών άρχισε μαθήματα κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο. Τα πρώτα του μουσικά ερεθίσματα, όπως μας είπε ο ίδιος, προήλθαν από την οικογένειά του. Μεγάλωσε ακούγοντας Λοΐζο, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σιδηρόπουλο, Pink Floyd, Jim Morrison, John Lennon, Neil Young και Van Morrison. Στα εφηβικά του χρόνια επηρεάστηκε από τους U2, Dire Straits, Nirvana και Cure, αλλά και από το ελληνικό συγκρότημα Ξύλινα Σπαθιά. Στα 17 του άρχισε τις live εμφανίσεις στην Πρέβεζα και συνέχισε στην Αθήνα, όπου πλέον ζει μόνιμα, σε μουσικές σκηνές όπως ο Σταυρός του Νότου, Το Μπαράκι της Διδότου, Μουσικό Κουτί, Ρότα κ.ά. Έχεις πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες και έχει φιλοξενηθεί σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρουσία του στο Δεύτερο Πρόγραμμα και στην εκπομπή ERT sessions by: Ροκ Συναναστροφές, όπου αποκόμισε διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία τόσο των δικών του τραγουδιών όσο και αναπάντεχων διασκευών, από τον Παύλο Σιδηρόπουλο ως τον Neil Young.

Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή εδώ:

Mε το νέο του τραγούδι, Σ’ αγαπώ, προλογίζει το επόμενο δισκογραφικό του βήμα.

Το Σ’ Αγαπώ είναι ένα ρομαντικό, ηλεκτρικό τραγούδι με μουσική και στίχους που έγραψε ο ίδιος και ενορχήστρωσε με ιδιαίτερο λυρισμό ο Κώστας Παρίσσης (Υπόγεια Ρεύματα).

Το τραγούδι έρχεται ως συνέχεια της πρώτης ολοκληρωμένης δουλειάς του Λευτέρη Λαγγούση, του άλμπουμ Της αγάπης οι σκιές, που περιλάμβανε 11 τραγούδια και κυκλοφόρησε από την arttings.

Ακολουθήστε τον καλλιτέχνη σε

https://www.instagram.com/lefteris_laggousis/

www.facebook.com/lefteris.laggousis

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κι όμως: Έγινε γκράφιτι στην Κωσταντινούπολη η εικόνα παίκτη της Φενέρμπαχτσε να χτυπά οπαδό!

Έγινε και αυτό στην Τουρκία! Γκράφιτι σε τοίχο στην Κωνσταντινούπολη έκαναν την εικόνα του ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ,...

More Articles Like This