Χαραλαμπόπουλος, Ναυπλιώτου και Αυγουστίδης στη σειρά «Καρτ ποστάλ»

Τρεις αγαπημένοι ηθοποιοί στη νέα σειρά της ΕΡΤ που βασίζεται στο βιβλίο της Χίσλοπ

Must Read

ΗΒικτόρια Χίσλοπ επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση ύστερα από 11 χρόνια με τη νέα σειρά «Καρτ ποστάλ», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της. Η σειρά θα γυριστεί στην Κρήτη και θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ το φθινόπωρο του 2021, ενώ σιγά σιγά ολοκληρώνεται και το καστ.

Ο βασικός πρωταγωνιστής στο σίριαλ των 12 επεισοδίων θα είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου (τον έχουμε απολαύσει στις κινηματογραφικές ταινίες «Μικρά Αγγλία», «Συννεφιασμένη Κυριακή», «Τελευταίο σημείωμα», «Ευτυχία» αλλά και ο ως Σέργιο Σεβαστό στις «Αγριες μέλισσες»), ο οποίος θα εμφανίζεται σε όλα τα αυτοτελή επεισόδια της σειράς.

Επίσης, τρεις εκ των 12 πρωταγωνιστών είπαν το «ναι» για τη συμμετοχή τους στη φιλόδοξη παραγωγή, που θα είναι εφάμιλλη σε ποιότητα με το «Νησί», το πρώτο βιβλίο της Χίσλοπ που ζωντάνεψε στη μικρή οθόνη. Πρόκειται για τους ηθοποιούς Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μαρία Ναυπλιώτου και Ορφέα Αυγουστίδη.

Τριπλό «κλείδωμα» στην «Καρτ ποστάλ»

Τη σπουδαία Μαρία Ναυπλιώτου την είδαμε το 2019 ως Αλεξάνδρα στον νέο κύκλο της σειράς «Λόγω τιμής» του Σκάι και της Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο τον ακούμε φέτος ως αφηγητή στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» της ΕΡΤ, ενώ σε πρωταγωνιστικό ρόλο έχουμε να τον δούμε από το 2012, όταν συμμετείχε στη σειρά του Mega «Με λένε Βαγγέλη». Τον Ορφέα Αυγουστίδη -που οσονούπω θα γίνει και μπαμπάς, καθώς περιμένει γιο- έχουμε να τον απολαύσουμε στο γυαλί από το 2015, όταν υποδύθηκε τον ρόλο του Αχιλλέα στη σειρά «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Παπαβασιλείου, o οποίος έχει ξεχωρίσει για τις δουλειές του στο εξωτερικό («Slave», «Der Bergdoktor», «The storm tide», «Special unit», «Α summer in Greece»), ενώ την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου της σειράς -η οποία βασίζεται στα βιβλία της Χίσλοπ «Οι καρτ ποστάλ» και «Ο τελευταίος χορός»- έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και η Δώρα Μασκλαβάνου. Τη σκηνογραφία υπογράφει η Πηνελόπη Βαλτή και το ενδυματολογικό κομμάτι η Μάρλι Αλιφέρη.

Κεντρικός ήρωας και συνδετικός κρίκος σε όλες τις ιστορίες είναι ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), ένας Ελληνας ο οποίος κατοικεί στη Βρετανία και αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Βικτόρια Χίσλοπ πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα, είχε πει χαρακτηριστικά: «Νιώθω πολύ τυχερή γι’ αυτό και θεωρώ ότι θα με προστατεύσει από τις αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν, ας πούμε, τους φίλους μου με το Brexit στην Αγγλία. Ελπίζω να έρθω για την έναρξη των γυρισμάτων του “Καρτ ποστάλ”, τον Μάρτιο. Και θα είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσω το ελληνικό διαβατήριό μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This