In the mood for… θερινό σινεμαδάκι: Αυτό είναι το πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival!

Θα προβληθούν 14 συνολικά ταινίες, όλες τους με δωρεάν είσοδο για το σινεφίλ κοινό

Must Read

Το Athens Open Air Film Festival, ο καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός που αποτελεί εδώ και μια δεκαετία αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής εμπειρίας των κατοίκων και επισκεπτών της πρωτεύουσας, επιστρέφει και φέτος, οπότε και θα διαρκέσει από σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουνίου, έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο της φετινής, 11ης διοργάνωσης, θα προβληθούν συνολικά 14 ταινίες, μεταξύ των οποίων η βραβευμένη με Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς ταινίας δραμεντί «Άσπρο Πάτο» του Δανού Τόμας Βίντερμπεργκ, αλλά και το φημισμένο αισθηματικό δράμα «Ερωτική Επιθυμία» (κεντρική φωτό) του Νοτιοκορεάτη Γουόνγκ Καρ Γουάι, σε 4Κ αποκατεστημένη κόπια που επιμελήθηκε ο ίδιος ο σκηνοθέτης, με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την κυκλοφορία της.

Όλες οι προβολές του Athens Open Air Film Festival, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» και τον Οργανισμό Πολιτισμό, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), θα πραγματοποιηθούν, όπως πάντα σε ειδικά επιλεγμένους χώρους, όπως μουσεία, θερινά σινεμά, αρχαιολογικούς χώρους, κ.ά., εξασφαλίζοντας την αρτιότερη οπτικοακουστική εμπειρία και, φυσικά, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τις αποστάσεις, όπως αυτά προβλέπονται για τα θερινά σινεμά.

Η επίσημη αφίσα της 11ης διοργάνωσης, εμπνευσμένη από την ταινία «In the Mood for Love» του Γουόνγκ Καρ Γουάι

*Η είσοδος για όλες τις ταινίες του φεστιβάλ είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιείται με ηλεκτρονική προκράτηση δελτίων εισόδου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival:

Οδηγίες για την προσέλευση του κοινού

Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας και η ομαλή ροή των θεατών μας στις προβολές, το Φεστιβάλ ενημερώνει ότι:

  • Η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται μόνο με ονομαστικά δελτία εισόδου τα οποία οι θεατές θα μπορούν να προμηθεύονται με ηλεκτρονική προκράτηση, τρεις ημέρες πριν από κάθε προβολή (η προκράτηση θα ανοίγει στις 12 το μεσημέρι) στο aoaff.gr.
  • Κάθε θεατής θα δικαιούται μόνο ένα δελτίο εισόδου, οπότε θα πρέπει να προσέρχεται εγκαίρως μαζί με τους/τις συνοδούς του σε περίπτωση που επιθυμούν να καθίσουν κοντά.
  • Θα τηρούνται αυστηρά οι αποστάσεις μεταξύ των θεατών.

Κατεβάστε εδώ το πλήρες πρόγραμμα προβολών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This