9+1 Ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix τον Αύγουστο (video)

Must Read

Mπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, μπορεί οι περισσότεροι να βρίσκεστε στις παραλίες,  αλλά τα βράδια, ειδικότερα τώρα με το κύμα καύσωνα που πρόκειται να μας «χτυπήσει» το Νetflix είναι πάντα η καλύτερη λύση. Υπάρχουν φυσικά και οι στιγμές που θα θέλετε να βγείτε για ένα  κοκτέιλ, όμως υπάρχουν και οι στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στο σπίτι με ταινία και μια σακούλα ποπ κορν.

  • Από την Πασχαλιά Πυρένη

Για αυτό το λόγο είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε 10 ταινίες και σειρές που θα σας κρατήσουν υπέροχη συντροφιά τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

1. Chaos, August 1st

Jason Statham, Ryan Philippe και Wesley Snipes: αυτό είναι το είδος ταινιών που μας αρέσει να βλέπουμε. Μπορεί να κυκλοφόρησε το 2005, αλλά είναι ακριβώς το είδος θρίλερ δράσης που όλοι θέλουμε να δούμε. Βλέπουμε, λοιπόν, έναν έμπειρο ντετέκτιβ να συμπράττει με έναν νεοσύστατο αξιωματικό σε μια προσπάθεια να διαπραγματευτεί με μια εγκληματική συμμορία, που κρατούν όμηρο έναν τραπεζικό υπάλληλο. Αξίζει να το δείτε.

2. Gosford Park, August 1st

Υποθέτουμε ότι έχετε ακούσει για αυτό; Αλλά το έχετε δει ποτέ; Είναι ένα από τα πιο διάσημα μυστήρια γύρω από μία δολοφονία όλων των εποχών, που γράφτηκε από τον Julian Fellowes με πρωταγωνιστές όπως ο Michael Gambon, η Maggie Smith και η Kristin Scott Thomas και φυσικά πολλοί πολλοί άλλοι. Έχει οριστεί στη δεκαετία του 1930, εστιάζοντας σε μια αγγλική εξοχική κατοικία στην οποία λαμβάνει χώρα μια δολοφονία. Είναι μια μαύρη κωμωδία και είναι περισσότερο ή λιγότερο μια απόλαυση από την αρχή μέχρι το τέλος.

3. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, August 1st

Αν σας είπαμε ότι θα περάσετε την πρώτη Κυριακή του Αυγούστου παρακολουθώντας μια μουσική ταινία slasher σε σκηνοθεσία Tim Burton, πιθανότατα δεν θα μας πιστεύατε. Όμως το Sweeney Todd είναι ένα από τα πιο διάσημα μιούζικαλ όλων των εποχών, οπότε είναι σίγουρα ένα για τα πολιτιστικά διαπιστευτήρια. και η απόδοση του Johnny Depp ως ο επώνυμος κακοποιός είναι θριαμβευτική όπως πάντα. Επιπλέον είτε θα την αγαπήσετε είτε θα τη μισείσετε, δεν υπάρχει φυσικά αμφιβολία ότι ο Burton είναι μια ιδιοφυΐα μιας μοναδικής ποικιλίας.

4. Catch Me If You Can, August 1st

Με πρωταγωνιστές τον Leonardo DiCaprio και τον Tom Hanks και κύριο καθοδηγητή τον «Θεό του κινηματογράφου»- Steven Spielberg. O DiCaprio παίζει έναν εξειδικευμένο νεαρό πλαστογράφο ο οποίος έχει εξαπατήσει πολλούς στο δρόμο του. Ο Χανκς, εν τω μεταξύ, παίρνει το ρόλο ενός πράκτορα του FBI που γίνεται εμμονικός με την επιδίωξη του DiCaprio όπου κι αν πηγαίνει.

5. Cocaine Cowboys: The Kings of Miami, August 4th

Αγαπάμε τα καλά docuseries και το συγκεκριμένο φαίνεται πολύ καλό. Σε σκηνοθεσία Billy Corden ως συνέχεια του 2006 ντοκιμαντέρ, Cocaine Cowboys, εστιάζει σε αληθινή ιστορία, όπου δύο παιδικοί φίλοι, που εγκαταλείπουν το σχολείο για να γίνουν οι πιο ισχυρό μεγαλεμπόρους ναρκωτικών στο Μαϊάμι: και η σειρά ερευνά κάθε στοιχείο του εγκλήματος έπος που διήρκεσε δεκαετίες.

6.The Mustang, August 6th

Ο Matthias Schoenaerts παίρνει το τιμόνι αυτού του δράματος, το παίζει Ρωμαίος, ενώ είναι κατάδικος στην αγροτική φυλακή της Νεβάδα. Εκεί συνεχίζει να συμμετέχει σε πρόγραμμα αποκατάστασης που περιλαμβάνει εκπαίδευση άγριων μάστανγκ. Δεν θα είναι ένα εύκολο ταξίδι, αλλά όταν ένα ιδιαίτερα ενοχλητικό άλογο έχει ανατεθεί στη φροντίδα του, ο Ρωμαίος είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το δικό του δύσκολο παρελθόν.

7. Vendetta, August 8th

Πρωταγωνιστεί ο Danny Dyer. και αυτό, πιθανώς, σας λέει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε. Αλλά θα σας πούμε λίγα περισσότερα: είναι ένα βρετανικό θρίλερ δράσης στο οποίο ο Dyer παίζει τον Jimmy Vickers, έναν ειδικό αξιωματικό ανάκρισης ops που σκοπεύει να εντοπίσει — και να βασανίσει — μια συμμορία που σκότωσε τους γονείς του, χωρίς να το μάθει η παλιά του μονάδα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο mensarena.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This