Η γνωστή εικαστικός Λεώνη δημιουργεί για την Waterbags

Must Read

Τη συνεργασία της με την Waterbags ανακοινώνει η γνωστή εικαστικός, Λεώνη Γιαγδζόγλου, η οποία, παράλληλα με την ενασχόλησή της με το design και την κεραμική, αναπτύσσει και διαθέτει τα σχέδια της και άλλου, μέσα από συνεργασίες με διάφορους φορείς.

Όπως αναφέρει η ίδια για την συγκεκριμένη συνεργασία «σε αυτό το πλαίσιο συνεργάζομαι με μεγάλη χαρά με τη Waterbags. Ως καλλιτέχνης πιστεύω μεν ότι η τέχνη και ο πολιτισμός πρέπει να υποστηρίζονται από διάφορους φορείς. Και οι καλλιτέχνες όμως από τη πλευρά τους, στο βαθμό που μπορούν φυσικά, είναι σημαντικό να δίνουν το παρόν στην ανθρώπινη αλληλεγγύη και στην υποστήριξη ευάλωτων ομάδων.

Η Waterbags, μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Άγονη Γραμμή Γόνιμη, φροντίζουν αυτή την αμφίδρομη σχέση με επιτυχία. Οποίος αγοράζει μια τσάντα Waterbags συμβάλλει στη χρηματοδότηση προγραμμάτων σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας που στόχο έχουν την πρόσβαση συμπολιτών μας στην εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την υγεία. Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να εφαρμόσω τη νέα μου θεματική ενότητα Peoplakia και σ ένα χώρο πέρα από τα κεραμικά. Τα Peoplakia είναι ο κόσμος που βλέπω γύρω μου.

H διαφορετικότητα, αλλά και η ομοιότητα των ανθρώπων. Το πόσο θέλουν να μοιάζουν, αλλά και να ξεχωρίζουν παράλληλα. Το πόσο πασχίζουν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Παρ’ όλα αυτά όμως οι περισσότεροι ενδιαφέρονται τελικά να ακούσουν μόνο την δική τους φωνή και όχι των άλλων.

Αυτή τη θεματική την ανέπτυξα, αλλά και την διαμορφώνω τόσο στη κεραμική, όσο και στην εκτυπωτική της διάσταση».

Τα κεραμικά της Λεώνης διατίθενται είτε από το εργαστήριο της (Δημητρίου Καμπούρογλου 18, 11525, Αθήνα, www.leonieart.gr), κατόπιν ραντεβού, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα και γκαλερί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και το πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη, στην οδό Κριεζώτου, στην Αθήνα.

  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932603255 (Λεώνη Γιαγδζόγλου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This