Οι «Νύχτες Πρεμιέρας» παρουσιάζουν: «Επόμενος Σταθμός: Σινεμά»

17, 18 και 26 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Must Read

Τη συνεργασία του με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά εγκαινιάζει το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», καθώς… πιάνει λιμάνι και διοργανώνει τρεις εντυπωσιακές προβολές, δύο (διπλές) στις προβλήτες του λιμανιού και μία στην καρδιά της πόλης, στο εμβληματικό θέατρο.

Πιστές στην παράδοση που ξεκίνησαν με το Athens Open Air Film Festival, με την ευχή να επεκτείνουν τις δράσεις τους εκτός των στενών ορίων του κέντρου και να προσφέρουν κινηματογραφικές προβολές υψηλής ποιότητας σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, οι «Νύχτες Πρεμιέρας», ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και γιορτάζουν την 27η έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας με μια σειρά προβολών σε εντυπωσιακά και ιστορικά σημεία του Πειραιά.

Το παρελθόν συναντά το παρόν με δύο προφεστιβαλικές, διπλές, open air προβολές τεσσάρων από τις πιο σπουδαίες και δημοφιλείς ταινίες – έναρξης στα χρονικά του Φεστιβάλ στο λιμάνι και με τη φιλοξενία μιας ξεχωριστής πρεμιέρας από το πρόγραμμα της 27ης διοργάνωσης, στο κτίριο-κόσμημα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Το πρόγραμμα προβολών:

Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

Δύο διπλές υπαίθριες προβολές τεσσάρων ταινιών στο χώρο έξω από την πέτρινη αποθήκη της Πύλης 2 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (είσοδος ελεύθερη, με προκράτηση θέσης).

Παρασκευή

  • 20:00 ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΙΣΟΝ (The Bridges of Madison County) του Κλιντ Ίστγουντ (1995, 135’) | Ταινία Έναρξης του 1ου ΔΦΚ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

  • 22:30 ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ (Volver) του Πέδρο Αλμοδόβαρ (2006, 121’) | Ταινία Έναρξης του 11ου ΔΦΚ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Σάββατο

  • 20:00 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ (Relatos Salvajes) του Νταμιάν Σιφρόν (2014, 122’) | Ταινία Έναρξης του 20ού ΔΦΚ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

  • 22:30 ΠΑΡΑΣΙΤΑ (Parasite) του Μπονγκ Τζουν Χο (2019, 132’) | Ταινία Έναρξης του 25ου ΔΦΚ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

*Σημαντικές οδηγίες για την προσέλευση του κοινού στις open-air προβολές στο λιμάνι

Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας και η ομαλή ροή των θεατών μας στην προβολή, σας ενημερώνουμε ότι:

  • Η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται μόνο με ονομαστικά ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ, τα οποία οι θεατές θα μπορούν να προμηθευτούν ΔΩΡΕΑΝ με ηλεκτρονική προκράτηση, η οποία θα ανοίξει την Δευτέρα, 13 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι στο aiff.gr.
  • Κάθε θεατής θα δικαιούται ΜΟΝΟ ΕΝΑ δελτίο εισόδου, οπότε παρακαλούμε θερμά να φροντίσετε να έρθετε εγκαίρως μαζί με τους/τις συνοδούς σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να καθίσετε κοντά.
  • Θα τηρούνται αυστηρά οι αναγκαίες αποστάσεις μεταξύ των θεατών.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

Την πρώτη Κυριακή του Φεστιβάλ, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα είναι για πρώτη φορά ανάμεσα στις αίθουσες των «Νυχτών Πρεμιέρας», με την φιλοξενία μιας ξεχωριστής ταινίας του φετινού προγράμματος σε πρώτη πανελλήνια προβολή. Ο τίτλος της ταινίας θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου του 27ου ΔΦΚ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και η προπώληση των εισιτηρίων στην τιμή των 6 ευρώ θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, μέσω Viva.gr.

*Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για την προσέλευση των θεατών στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η είσοδος επιτρέπεται σε:

  • εμβολιασμένους/-ες
  • νοσήσαντες/-ασες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση)
  • ανεμβολίαστους/-ες που έχουν πραγματοποιήσει αρνητικό rapid test αντιγόνου εντός 48 ωρών

Για την είσοδο των θεατών, εκτός από το εισιτήριο, θα ελέγχονται:

  • το πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης
  • το αρνητικό rapid τεστ (48 ωρών)
  • η ταυτοπροσωπία με επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλες τις σειρές, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής. Στην αίθουσα θα υπάρχουν ακυρωμένες θέσεις με ειδική σήμανση από το Φεστιβάλ. Όλες οι τοποθεσίες προβολών είναι προσβάσιμες σε ΑμεΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This