Η σειρά «Όρκος» διακόπτει τη χορηγική συνεργασία με τον Ιανό

Κίνηση συμβολισμού από τον σκηνοθέτη της σειράς μετά τα «βασανιστήρια» σε αστέγους από τους υπευθύνους της εταιρίας

Must Read

Σε μια κίνηση συμβολισμού προχώρησε ο σκηνοθέτης Σπύρος Μιχαλόπουλος, ανακοινώνοντας, με ανάρτησή του στο facebook, ότι η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ «Ορκος» διακόπτει τη χορηγική συνεργασία της με τον Ιανό.

«Μετά από την απαράδεκτη συμπεριφορά στους ευάλωτους κοινωνικά συμπολίτες μας, μετά από τα βασανιστήρια, που τους ανάγκασε να υποστούν (διωγμούς, βρεγμένες μοκέτες κ.λπ.), αισθάνομαι την ανάγκη να πληροφορήσω το κοινό που παρακολουθεί τον “Ορκο” ότι θα σταματήσουμε τη χορηγική συνεργασία μαζί τους και θα απαλειφθεί το όνομα της εταιρίας στους τίτλους της σειράς, σαν μια μικρή ένδειξη της αντίθεσής μας σε τέτοιες τακτικές απανθρωπιάς.

Δεν θα δεχτούμε καμία συγγνώμη ούτε κανενός είδους στρογγύλεμα. Η σειρά “Ορκος” ασχολείται με σεβασμό με τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και δεν θα δεχτεί, όσο τουλάχιστον μπορούμε, τέτοιους απάνθρωπους τρόπους συμπεριφοράς» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, που μέχρι πέρυσι ανήκε στο σκηνοθετικό team της σειράς «Αγριες μέλισσες».

Η απόφασή του πάρθηκε αφού έγινε γνωστή η… απολίτιστη κίνηση του πολυχώρου πολιτισμού Ιανός να κάνει τη ζωή των αστέγων ακόμα πιο δύσκολη με το να βρέχει το βράδυ τη μοκέτα της εισόδου στο κατάστημα της οδού Σταδίου, προκειμένου να τους αποτρέψει να περάσουν τη νύχτα τους εκεί. «Λυπούμαστε που επιβεβαιωνόμαστε όσον αφορά την οπτική κάποιων για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται, όχι από επιλογή, στους δρόμους» πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Δείτε επίσης: «Μαζεύω τα σκ@τ@ τους» – Η απάντηση της υπεύθυνης του Ιανού μετά τον σάλο για τους άστεγους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This