Μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Καλλιθέα για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Από την Πολιτιστική Εταιρεία Ορχηστικής Τέχνης «ΒΑΚΧΑΙ», η οποία συμμετέχει στα Χαροκόπεια 2022

Must Read

Με τη μουσικοχορευτική παράσταση Μνησιπήμων Πόνος… ες αεί, η Πολιτιστική Εταιρεία Ορχηστικής Τέχνης «ΒΑΚΧΑΙ» συμμετέχει στα Χαροκόπεια 2022 που διοργανώνονται από το Δήμο Καλλιθέας.

Το ραντεβού είναι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 19:30, στη συμβολή της Παναγή Τσαλδάρη με τη Χαμοστέρνας (επικάλυψη ποταμού).

Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, με επίκεντρο το διωγμό και τον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, της Ανατολικής Θράκης και του Πόντου.

«Ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και πολιτισμοί αιώνων έγιναν καπνός: αργά, προσχεδιασμένα, μεθοδικά. Ευχή και κατάρα των ξεκληρισμένων να μην αλησμονήσουν ποτέ. Μια μνήμη φαρμάκι και φάρμακο», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This