Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Συγκινημένη η «Θεοπούλα»… (ξανα)χαιρέτησε τον Πλάτανο, όπου γεννήθηκε

Στο πατρικό της σπίτι, στον Πλάτανο Ορεινής Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε πριν έναν περίπου μήνα η σπουδαία ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου που έμεινε στο μυαλό όλων ως Θεοπούλα από το σήριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη «Παρά πέντε».

  • Του Νίκου Νικόλιζα

Το newsbreak.gr σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το χωριό της, την συνάντησή της με τον φίλο του πατέρα της και μαιευτήρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη Νικόλαο Παπανικολάου και όσα συζήτησαν στην πλατεία του χωριού.

Συγκινημένη η 80χρονη ηθοποιός δεν μπορούσε να πιστέψει, πως μετά από πολλά χρόνια θα επέστρεφε στον τόπο που γεννήθηκε θέλοντας να θυμηθεί την ιστορία της οικογένειάς της. «Είμαι συγκινημένη, γιατί έχω να έρθω πολλά χρόνια εδώ» είπε στον καθηγητή γυναικολογίας Νικόλαο Παπανικολάου όπου μαζί πήγαν και της έδειξαν το πατρικό της σπίτι.

Πρόκειται για ένα πετρόχτιστο αρχοντικό στην πλατεία του πανέμορφου χωριού απέναντι ακριβώς από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Όπως μάλιστα ειπώθηκε στην εκπομπή της Παρασκευής και στο αφιέρωμα «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Αλίκη έχει κάνει τάμα μπροστά από την εικόνα του Αγίου Νικολάου για να φέρει στον κόσμο το παιδί.

Η «Θεοπούλα» μαζί με την συνοδεία του 93χρονου καθηγητή περιόδευσαν σε όλο το χωριό, ενώ η ηθοποιός βρισκόταν συνεχώς συγκινημένη να θυμάται ιστορίες από τα παιδικά της χρόνια. Μάλιστα το ισόγειο του πετρόχτιστου σπιτιού της, την περίοδο της Κατοχής είχε γίνει ιατρικό κέντρο, εκεί όπου σώθηκαν πολλοί Έλληνες από τον πόλεμο του ’40.

Η Θεοπούλα υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στο χωριό της πολύ σύντομα μιας και οι αναμνήσεις της είναι ακόμα και σήμερα πολύ έντονες από τα παιδικά της χρόνια εκεί!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ