Λάκης Λαζόπουλος με μπιμπερό για την τρίτη ηλικία – Μία και μόνο παράσταση με τον Πάνο Βλάχο

Τα έσοδα θα δοθούν στη Στέγη Γερόντων «Αγιοι Ανάργυροι» του Ι. Ν. Προφήτη Ηλία Παγκρατίου

Must Read

Ενα μπιμπερό, μία ανθοδέσμη και μία αγκαλιά στα άτομα της τρίτης ηλικίας, στις 14 Φεβρουαρίου!

Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Πάνος Βλάχος επιστρέφουν στο θεατρικό σανίδι και έρχονται με «Ενα μπιμπερό και μία ανθοδέσμη» στο Θέατρο Παλλάς για μία και μόνο παράσταση. Μάλιστα, τα έσοδα από τις εισπράξεις τα δίνουν μέσα από την καρδιά τους για τη στήριξη των αναγκών της Στέγης Γερόντων «Αγιοι Ανάργυροι» του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Παγκρατίου!

Δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες, που ανήκουν σε διαφορετικές θεατρικές γενιές, συναντιούνται ως συμπρωταγωνιστές σε μια τρελή κωμωδία. Δύο κόσμοι συναντιούνται και μιλάνε γι’ αυτά που αλλάζουν, γι’ αυτά που δεν αφομοιώνονται, γι’ αυτά που παριστάνουν ότι ήρθαν. Ενας οδηγός αυτοκινήτου για VIP πελάτες πετάει το αυτοκίνητό του στον γκρεμό απ’ τα νεύρα του, όταν φτάνει ο επόμενος πελάτης, ο Πάνος Βλάχος, που, κρατώντας μια ανθοδέσμη, ετοιμάζεται να κάνει μία ωραία έκπληξη στην κοπέλα του ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο οδηγός των VIP πελατών που εξιστορεί για το πώς βρέθηκε με το μπιμπερό στο χέρι. Με τη ζωντανή ορχήστρα, ο Πάνος Βλάχος θα τραγουδήσει και θα χορέψει και θα συμπαρασύρει τον Λάκη σ’ αυτή τη φιλανθρωπική βραδιά που ενισχύει τους ηλικιωμένους με προβλήματα. Ο κάθε ήρωας, μέσα από τον δικό του κόσμο, επιχειρηματολογεί με ένα σαρκαστικό αλλά και ευθύβολο χιούμορ, για να καταλήξει ότι, παρά την ηλικιακή διαφορά τους, η διαχωριστική γραμμή θα σβήσει.

Βασικός παρονομαστής της συγκεκριμένης καλλιτεχνικής πρωτοβουλίας είναι ο Σύλλογος Θυάτειρα. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση, που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με τη μητέρα-πατρίδα.

Βασικοί στόχοι του συλλόγου είναι η βοήθεια στον συνάνθρωπο, η προώθηση του Ελληνισμού και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού. Για τον λόγο αυτόν, λοιπόν, προσφέρει τα έσοδα της παράστασης «Ενα μπιμπερό και μια ανθοδέσμη» στη Στέγη Γερόντων «Αγιοι Ανάργυροι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This