Οι απίθανοι Deluxe ζωντανά στο Arch Club, ανήμερα Πρωταπριλιά!

Τα πιο διάσημα... μουστάκια της Γαλλίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μια ανεπανάληπτη συναυλία!

Must Read

Η γοητευτική παρέα των Pepe, Soubri, Pietre, Kilo, Kaya και Liliboy, μια από τις πιο ξεχωριστές και πρωτότυπες μπάντες της Ευρώπης, επισκέπτονται για πρώτη φορά την Αθήνα σε μεγάλα κέφια, υποσχόμενοι μια πρωτοφανή οπτικοακουστική παράσταση με τρελά, πολύχρωμα και λαμπερά κοστούμια και εντυπωσιακή σκηνογραφία.

Deluxe ανακαλύφθηκαν από τους Chinese Man το 2007 στο Aix-en-Provence της Νότιας Γαλλίας ενώ έπαιζαν μουσική στο δρόμο. Η μπάντα σχηματίστηκε σε αυτή τη μικρή γαλλική πόλη βόρεια της Μασσαλίας από τρεις παιδικούς φίλους, ενώ στην πορεία προστέθηκαν άλλα δύο μέλη.

Το 2010 εντάχθηκε στην ομάδα η εκκεντρική και χαρισματική τραγουδίστρια και rapper Liliboy, η οποία έγινε σύντομα η frontwoman της μπάντας, και η οποία ήταν το τελευταίο μυστικό συστατικό που χρειαζόταν το γκρουπ ώστε να εκτοξεύσει φήμη του ως ένα από τα πιο γνωστά ζωντανά σχήματα της Γαλλίας.

Μέσω της Chinese Man Records κυκλοφόρησαν δύο albums και ένα ΕΡ τα οποία περιλαμβάνουν πολλές επιτυχίες με εκατομμύρια views. Η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε από την Polydor το 2022 με τίτλο «Moustache Gracias», έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και έχει προσφέρει επιτυχίες όπως το ομώνυμο κομμάτι του album και το «Flowers».

Το μουσικό τους στυλ έχει πινελιές από Funk, Εlectronic, Hip Hop, Soul, και Pop, ενώ είναι γνωστοί για τη χρήση πολλών μουσικών οργάνων στις συναυλίες τους, τις οποίες πάντα μετατρέπουν σε τρελά πάρτυ. Με σήμα τους το μουστάκι –όλα τα αγόρια της μπάντας είναι… μυστακοφόροι– οι Deluxe έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας μοναδικές βραδιές και εκρηκτικές συναυλίες.

  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, ενώ τη συναυλία των Deluxe ανοίγουν ο Panama Cardoon και ο Billa Qause.
  • ARCH Club – Live Stage, Ελασιδών 6, Γκάζι
    Εισιτήρια: 10€ (early bird), 15€, 20€ (στην είσοδο)
    Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This