Βαλεντίν Μονιέ: «Ο Πολάνσκι όταν ήμουν 18 χρόνων με χτυπούσε μέχρι να του παραδοθώ και να με βιάσει»

Must Read

Άγριο βιασμό από τον Ρόμαν Πολάνσκι όταν ήταν μόλις 18 ετών καταγγέλλει η Γαλλίδα ηθοποιός Βαλεντίν Μονιέ, λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γαλλοπολωνού σκηνοθέτη, ο οποίος καταζητείται από τις ΗΠΑ για τον βιασμό 13χρονης το 1977. Κατηγορεί τον 86χρονο ότι τη χτύπησε μέχρι να παραδοθεί στις ορέξεις του και της έκανε «κάθε λογής πράγμα» στο κρεβάτι με τη βία.

Μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», η 62χρονη Μονιέ, που έκανε εντυπωσιακή καριέρα και ως μοντέλο, υποστήριξε ότι ο βιασμός έγινε το 1975. Μαζί με μια φίλη της, που γνώριζε τον Πολάνσκι, είχαν πάει για σκι στις Αλπεις και διέμειναν στο σαλέ του σκηνοθέτη στο Γκστάαντ της Ελβετίας. «Δεν είχα καμία σχέση μαζί του, ούτε προσωπική ούτε επαγγελματική» δήλωσε η 62χρονη, υποστηρίζοντας ότι αμέσως μόλις έμεινε μόνη της με τον Πολάνσκι μέσα στο τελεφερίκ, πηγαίνοντας για σκι, εκείνος τη ρώτησε αν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του.

Η Μονιέ απάντησε «όχι», αλλά όταν επέστρεψαν στο σαλέ ο σκηνοθέτης φέρεται ότι εισέβαλε ολόγυμνος στο δωμάτιό της και της επιτέθηκε. «Έγινε με εξαιρετικά βίαιο τρόπο» περιέγραψε η 62χρονη, προσθέτοντας ότι «με χτύπησε μέχρι να παραδοθώ και με βίασε, κάνοντάς μου κάθε λογής πράγμα». Υποστήριξε ότι στη συνέχεια ο Πολάνσκι τής ζήτησε συγγνώμη δακρυσμένος, συστήνοντάς της να μη μιλήσει για ό,τι συνέβη. Την ίδια «συμβουλή» της έδωσαν την επόμενη ημέρα και φίλοι του σκηνοθέτη.

Η Μονιέ ισχυρίστηκε ότι δεν κατήγγειλε τον βιασμό, διότι φοβήθηκε ότι ο Πολάνσκι θα τη σκότωνε για να προστατέψει την καριέρα του. Μίλησε τώρα, καθώς «αηδίασε» από την ταινία «J’ Αccuse» (Κατηγορώ) του σκηνοθέτη, που θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία την Τετάρτη. Σύμφωνα με την 62χρονη, ο Πολάνσκι χρησιμοποιεί την πλοκή της ταινίας για τον Αλφρεντ Ντρέιφους, που φυλακίστηκε άδικα στα τέλη του 19ου αιώνα, ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του όσον αφορά την κατηγορία της παιδεραστίας.
Ο δικηγόρος του σκηνοθέτη γνωστοποίησε ότι ο Πολάνσκι απορρίπτει όλες τις κατηγορίες της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This