Ο Λ. Λαζόπουλος τίμησε τον φίλο του Π.Φιλιππίδη! Ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του «Ψύλλοι στ’ αφτιά»

Must Read

Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μαρία Σολωμού, οι οποίοι συμπρωταγωνιστούν φέτος στο σανίδι, δεν γινόταν να λείπουν από την επίσημη πρεμιέρα του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο Μουσούρη. Και αυτό διότι ο πρωταγωνιστής της κωμωδίας «Ψύλλοι στ’αφτιά» είναι και σκηνοθέτης στην παράσταση «Βρε καλώς τους», όπου συμπράττουν οι ίδιοι στο θέατρο Βρετάννια. O Λάκης, που κάνει μετρημένες κοσμικές εμφανίσεις μετά τον χαμό της γυναίκας του Τασούλας, το περασμένο καλοκαίρι, πέρασε την είσοδο του θεάτρου Μουσούρη μαζί με τη μελαχρινή ηθοποιό, με την οποία έχει ταιριάξει η χημεία του επί σκηνής και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Μετά το φινάλε του έργου, μάλιστα, βρέθηκαν παρέα και στο καμαρίνι του Πέτρου Φιλιππίδη, όπου του έδωσαν συγχαρητήρια για την υπέροχη ερμηνεία του στην κωμωδία του Ζορζ Φεντό και πόζαραν όλοι μαζί στους φωτογράφους.

ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος με τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Μαρία Σολωμού

Δείτε επίσης : Όλοι οι διάσημοι και οι… single στην πρεμιέρα του «Ωνάση»

Την παράσταση «Ψύλλοι στ’ αφτιά» παρακολούθησαν και πολλές ακόμη προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και πολιτικό κόσμο. Μεταξύ αυτών ξεχώρισαν ο Νίκος Χατζηνικολάου, σε μια από τις σπάνιες κοσμικές εξόδους του με τη σύζυγό του Κρίστυ Τσολακάκη. και οι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος και Γιώργος Μιχαλακόπουλος, οι οποίοι διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εκεί ήταν επίσης η πολιτικός Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Ιωσήφ Μαρινάκης με τη γυναίκα του Χρύσα Καλπάκη, ο Μιχάλης Μητρούσης με την πρώην σύζυγό του Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου και την κόρη τους Μαρίλια, η Ρούλα Καρακατσάνη, ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη γυναίκα του Σοφία Μαριόλα και φυσικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος δεν χάνει θεατρική πρεμιέρα.

Ιωσήφ Μαρινάκης – Γιώργος Αγγελόπουλος

 

Νίκος Χατζηνικολάου- Κρίστυ Τσολακάκη
Στράτος Τζώρτζογλου- Σοφία Μαριόλα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This