Οι στιγμές του «Joker» πίσω από τις κάμερες όπως τις κατέγραψε ο Τοντ Φίλιπς

Must Read

Μπορεί οι εκατομμύρια σινεφίλ του Joker να απογοητεύτηκαν στο άκουσμα της δήλωσης του σκηνοθέτη της, ότι προς το παρόν δεν τίθεται θέμα sequel της ταινίας-φαινόμενο, όμως ο Τοντ Φίλιπς φρόντισε να τους χρυσώσει το χάπι, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Δείτε επίσης: Κακός χαμός για μια φωτογραφία στα διάσημα (πλέον) σκαλιά του Joker (video)

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram ο Φίλιπς μοιράστηκε φωτογραφίες του αποστεωμένου Χοακίμ Φίνιξ, που αποτυπώνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο τη σωματική προσπάθεια που κατέβαλε για να καταφέρει να υποδυθεί τον διαταραγμένο, Άρθουρ Φλεκ.

Σε δύο από αυτές ο διάσημος πρωταγωνιστής, που ήδη θεωρείται φαβορί για το Όσκαρ α΄ ανδρικού ρόλου, εμφανίζεται χωρίς μπλούζα, αποκαλύπτοντας το λιπόσαρκο κορμί του, και σοκάρει.

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες καταγράφονται πιο χαλαρές στιγμές από τα γυρίσματα, που δείχνουν τον σκηνοθέτη να δίνει οδηγίες στον πρωταγωνιστή και στους υπόλοιπους συντελεστές, καθώς επίσης τον Τοντ και τον Φίνιξ να τρώνε μαζί.

Ο 44χρονος ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές για τις δυσκολίες που συνάντησε στην προσπάθειά του να χάσει 23 κιλά. Η αυστηρή δίαιτα του προκάλεσε μεγάλη εξάντληση, δυσκολεύοντας την καθημερινότητά του, αφού χρειαζόταν να «αυτοσυγκεντρωθεί» για να βρει τη δύναμη να ανέβει τις σκάλες.

«Στην αρχή είσαι εξαντλημένος. Κοιτάζεις τις σκάλες και σου παίρνει 30 δευτερόλεπτα για να πείσεις τον εαυτό σου ότι μπορείς να τις ανέβεις. Μόλις φτάσεις τον στόχο των κιλών, δεν ξέρω τι γίνεται. Είναι εκπληκτικό.

Αρχίζεις να νιώθεις γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό» είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ, όπως είχε αποκαλύψει, όλο αυτό είχε αντίκτυπο στην ψυχολογία του, προκαλώντας του εμμονή με το φαγητό και το ζύγισμα, που άγγιζε τα όρια της διαταραχής. Ο Φίνιξ, μάλιστα, είχε πει ότι η ιδέα της απώλειας βάρους ανήκε στον Τοντ, ο οποίος ήθελε ο ήρωάς του να δείχνει «πεινασμένος και άρρωστος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This