Πόλος έλξης στην Θεσσαλονίκη η Μόνικα Μπελούτσι!

Όλα τα φλας στράφηκαν στην διάσημη σταρ

Must Read

Οι προβολείς πάνω της! Η Μόνικα Μπελούτσι μάγεψε με την παρουσία της το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Θεσσαλονίκη με εκατοντάδες κόσμου να σπεύδουν να δουν από κοντά την Ιταλίδα ντίβα.

Στον αστερισμό της λαμπερής σταρ κινείται η Θεσσαλονίκη λόγω του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Η εντυπωσιακή Μόνικα Μπελούτσι έφτασε αργά το βράδυ στο Ολύμπιον και μπήκε στην κατάμεση αίθουσα για την διεθνή πρεμιέρα της ταινίας που αφορά την Μαρία Κάλλας στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Την διεθνούς φήμης ηθοποιό ανέμενε πλήθος κόσμου! Το φιλμ θα προβληθεί στο πλαίσιο των εορτασμών για το Έτος Μαρία Κάλλας, για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την γέννηση της κορυφαίας Ελληνίδας σοπράνο.

Η άφιξή της

Το κόκκινο χαλί είχε στρωθεί από νωρίς έξω από τον κινηματογράφο, μέχρι το ύψος του ημικυκλικού δρόμου πάνω από την πλατεία Αριστοτέλους. Λίγο πριν τις 11 το βράδυ ένα πολυτελές αυτοκίνητο σταμάτησε στο σημείο, η πόρτα πίσω από τον οδηγό άνοιξε και αποβιβάστηκε η Ιταλίδα σταρ, η οποία χαιρέτησε ευγενικά τον κόσμο στέλνοντας ένα φιλί στον αέρα.

Η εκθαμβωτική Μόνικα Μπελούτσι μπαίνοντας στην σάλα, ανέβηκε στη σκηνή. «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ», ήταν τα λόγια της. ‘Αλλωστε, το βράδυ της Παρασκευής, θα βρίσκεται και πάλι στον ίδιο χώρο με αφορμή την προβολή της ταινίας «Μαλένα», οπότε και θα βραβευτεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τιμητικό Χρυσό Αλέξανδρο, για το σύνολο της προσφοράς της στο σινεμά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This