Το «Διαφάνι» στην πρεμιέρα της Κατερίνας Διδασκάλου

Must Read

Το… μισό Διαφάνι έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της Μυρσίνης Σεβαστού στο θέατρο Coronet.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται απολαυστικά την κακιά, άπιστη και δολοπλόκα αρχόντισσα του κάμπου στις «Άγριες Μέλισσες», επέστρεψε δυναμικά στη θεατρική Αθήνα με τον εξαιρετικό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η πόρνη από πάνω», σε σκηνοθεσία Θανάση Πατρώνη. Μάλιστα, ήταν πολλοί οι συνεργάτες της από τη δημοφιλέστατη σειρά του ΑΝΤ1 οι οποίοι βρέθηκαν εκεί, για να τη χειροκροτήσουν.

Η Κατερίνα Διδασκάλου σε σκηνή από την παράσταση «Η πόρνη από πάνω»

Μεταξύ αυτών, ο σκηνοθέτης του σίριαλ Λευτέρης Χαρίτος, σε μία από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις του, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που ενσαρκώνει τον Λάμπρο Σεβαστό, δάσκαλο του σχολείου στο Διαφάνι, η Αμαλία Καβάλη, η οποία υποδύεται τη μοδίστρα Αμαλία, και η Δανάη Λουκάκη, που παίζει τον ρόλο της γυναίκας του κοινοτάρχη. Όλοι τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με την πρωταγωνίστρια του έργου, συγχαίροντάς τη για την ερμηνεία της.

Σε αντίθεση με τον χαρακτήρα της τηλεοπτικής Μυρσίνης Σεβαστού, η Ερατώ, την οποία ενσαρκώνει η Κατερίνα Διδασκάλου στον θεατρικό μονόλογο «Η πόρνη από πάνω», είναι μια νοικοκυρά που ζει στο διαμέρισμα από κάτω και μιλάει στους θεατές για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης.

Από αριστερά: Δανάη Λουκάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λευτέρης Χαρίτος, Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Αμαλία Καβάλη

Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο έως την ημέρα που στο πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε η ζωή της αλλάζει με έναν μαγικό τρόπο. Η παράσταση παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21.00.

Δείτε επίσης: Ο Κώστας Κουτσολέλος από την πολυθρόνα του «Θείου Βάνια» εξηγεί γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα αντισυστημικός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This